19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Esnafın siftahı Gebzeli Ülkücülerden!

Gebze 23.09.2019 - 17:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Esnafın siftahı Gebzeli Ülkücülerden!

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı, Ahilik Haftası kapsamında Gebzeli esnafa siftah bıraktı. Bölgemizde verimli çalışmalara imza atan Ülkü Ocakları, Gebze'de kıymetli bir işin altına imza attı. Akşam saatlerinde Gebzeli esnaflara 35 kuruş temsili siftah parası bırakan ülkücüler, bereketli hafta dileğinde bulundu. Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Talip Turanlı konu hakkında yaptığı açıklamada, “Ahilik Haftası münasebetiyle esnafımızın bu haftaki ilk siftahı Gebze Ülkü Ocaklarından” dedi. İLK SİFTAH BİZDEN Ayrıca esnafa bırakılan zarfta, “Devlette ahiler, devletin huzurda ve güvende olduğunda devletin askeri, devletin sıkıntıda ve tehlikede olduğu dönemde devletin kendisidir. Bu önem ve bilinçle azımızı çok bilin. Bıraktığımız para şehidimizin cebinden çıkan 35 kuruşu temsil etmektedir. Bereketi ve maneviyatı ile sizlere siftahımız olsun. Ahilik haftanızı en içten dileklerimizle kutlar, bereketli geçmesini temenni ederek, haftanın ilk siftahının bizden olmasını isterim” ifadeleri yer aldı.

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı, Ahilik Haftası kapsamında Gebzeli esnafa siftah bıraktı. Bölgemizde verimli çalışmalara imza atan Ülkü Ocakları, Gebze'de kıymetli bir işin altına imza attı. Akşam saatlerinde Gebzeli esnaflara 35 kuruş temsili siftah parası bırakan ülkücüler, bereketli hafta dileğinde bulundu. Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Talip Turanlı konu hakkında yaptığı açıklamada, “Ahilik Haftası münasebetiyle esnafımızın bu haftaki ilk siftahı Gebze Ülkü Ocaklarından” dedi.

İLK SİFTAH BİZDEN

Ayrıca esnafa bırakılan zarfta, “Devlette ahiler, devletin huzurda ve güvende olduğunda devletin askeri, devletin sıkıntıda ve tehlikede olduğu dönemde devletin kendisidir. Bu önem ve bilinçle azımızı çok bilin. Bıraktığımız para şehidimizin cebinden çıkan 35 kuruşu temsil etmektedir. Bereketi ve maneviyatı ile sizlere siftahımız olsun. Ahilik haftanızı en içten dileklerimizle kutlar, bereketli geçmesini temenni ederek, haftanın ilk siftahının bizden olmasını isterim” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.