Etiler Marmaris’ten Yıldırım’a tebrik ziyareti!

Gebze 21.04.2020 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Etiler Marmaris’ten Yıldırım’a tebrik ziyareti!

Gebze Etiler Marmaris Cafe Sahipleri Neslihan ve Yunus Demir, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım Gebze Etiler Marmaris Cafe Sahipleri Neslihan ve Yunus Demir’i ağırladı. Ziyarette ülke ve dünya gündemindeki Korona virüsle ilgili sohbet eden Yıldırım ve Demir, Korona virüsle ilgili fikir alışverişinde bulundular. Yıldırım ve Demir çifti, bünyesinde çalışan işçilerin SGK’sının ve maaşlarının devletin karşıladığını, çalışanların ücretli izne çıkarıldığını belirtirken bu sürecin çabucak bitmesi temennisinde bulundular. YILDIRIM TEŞEKKÜR ETTİ Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ise, Neslihan ve Yunus Demir’e ziyaret adına teşekkür ederken, “Gebze’mizin önemli iş insanlarından olan Gebze Etiler Marmaris Cafe Sahipleri Neslihan ve Yunus Demir’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim. Bu süreçte hepimiz metanetimizi korumalı ve ülkemiz ve milletimiz adına güzel işler yapmalıyız Bu süreçte siz ve Gebze Bölgesi’ndeki diğer iş insanlarımızla ilçemize ve bölgemize önemli işler yapacağımıza eminim. İnşallah salgın sonrasında yeniden bir araya gelerek bölgemiz adına istişareler yapacağız" dedi.

Gebze Etiler Marmaris Cafe Sahipleri Neslihan ve Yunus Demir, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım Gebze Etiler Marmaris Cafe Sahipleri Neslihan ve Yunus Demir’i ağırladı. Ziyarette ülke ve dünya gündemindeki Korona virüsle ilgili sohbet eden Yıldırım ve Demir, Korona virüsle ilgili fikir alışverişinde bulundular. Yıldırım ve Demir çifti, bünyesinde çalışan işçilerin SGK’sının ve maaşlarının devletin karşıladığını, çalışanların ücretli izne çıkarıldığını belirtirken bu sürecin çabucak bitmesi temennisinde bulundular.

YILDIRIM TEŞEKKÜR ETTİ

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ise, Neslihan ve Yunus Demir’e ziyaret adına teşekkür ederken, “Gebze’mizin önemli iş insanlarından olan Gebze Etiler Marmaris Cafe Sahipleri Neslihan ve Yunus Demir’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim. Bu süreçte hepimiz metanetimizi korumalı ve ülkemiz ve milletimiz adına güzel işler yapmalıyız Bu süreçte siz ve Gebze Bölgesi’ndeki diğer iş insanlarımızla ilçemize ve bölgemize önemli işler yapacağımıza eminim. İnşallah salgın sonrasında yeniden bir araya gelerek bölgemiz adına istişareler yapacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.