Ev kadınları için iş birliği

01.02.2017 - 13:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ev kadınları için iş birliği

'Vodafone Altın Kulüp' programıyla ev kadınları, A101 mağazalarından hat alıp 'Altın Tarifeler'den yararlanabilecek. Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan, "15 milyon ev kadınını dijital geleceğe hazırlamak istiyoruz. Bu doğrultuda Altın Kulüp programını geliştirdik" dedi. Ev kadınlarına 12.00-16.00 saatleri arası Vodafone'lularla ücretsiz konuşma imkanı sağlayan tarife, sosyal medya için ücretsiz internet hizmeti de içeriyor.

'Vodafone Altın Kulüp' programıyla ev kadınları, A101 mağazalarından hat alıp 'Altın Tarifeler'den yararlanabilecek. Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan, "15 milyon ev kadınını dijital geleceğe hazırlamak istiyoruz. Bu doğrultuda Altın Kulüp programını geliştirdik" dedi. Ev kadınlarına 12.00-16.00 saatleri arası 'lularla ücretsiz konuşma imkanı sağlayan tarife, sosyal medya için ücretsiz internet hizmeti de içeriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.