19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Evde Bakım Hizmeti ihtiyaç sahiplerinin yanında

Kocaeli 06.06.2018 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Evde Bakım Hizmeti ihtiyaç sahiplerinin yanında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan Evde Bakım Hizmetinden, Ramazan ayının başlangıcından bu yana bin 100 vatandaş yararlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kendi öz bakım ihtiyacını karşılayamayan yatalak, engelli, hasta ve kimsesiz ihtiyaç sahiplerine yönelik hayata geçirdiği Evde Bakım Hizmeti, Ramazan ayında da yüzleri güldürüyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen anlamlı çalışma ile Ramazan ayında bugüne kadar bin 100 vatandaşa hizmet verildi. Evde Bakım Hizmeti, öz bakım ve ev temizliği gibi birçok hizmeti içerisinde barındırıyor. RAMAZAN’DA HİZMETE DEVAM Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda 2006 yılında başlayan Evde Bakım Hizmetiyle birçok vatandaşa hizmet verildi. Ekipler tüm yılda olduğu gibi Ramazan ayında da vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Ramazan ayında şimdiye kadar bin 100 vatandaşa hizmet verildi. HER TÜRLÜ DESTEK Hasta ve hasta yakınlarının büyük memnuniyetini kazanan çalışma kapsamında bakım-destek-refakatçi hizmetinden doktor, hemşire ve fizik tedavi hizmetine kadar birçok sağlık hizmeti veriliyor. Kimsesiz, yatalak hastaların ev temizliği, kişisel temizliğinin de sağlandığı hizmet ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olunuyor. NASIL YARARLANILIYOR Maddi imkânsızlıklardan, kimsesizlikten veya hastalıktan dolayı oluşan olumsuzlukları önlemek amacı ile hayata geçirilen hizmetten yararlanabilmek için İl Sağlık Müdürlüğü’nün 444 38 33, 333 00 35 numaralı telefonundan irtibata geçiliyor. Ayrıca yine Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmeti servisinin 321 45 45 numaralı telefonundan her türlü konuda bilgi veriliyor. Bilgisi alınan hasta vatandaşın evine incelemeye gidilip uygun şartları sağlayanlara birkaç gün içinde gerekli sağlık hizmetleri verilmeye başlanıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan Evde Bakım Hizmetinden, Ramazan ayının başlangıcından bu yana bin 100 vatandaş yararlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kendi öz bakım ihtiyacını karşılayamayan yatalak, engelli, hasta ve kimsesiz ihtiyaç sahiplerine yönelik hayata geçirdiği Evde Bakım Hizmeti, Ramazan ayında da yüzleri güldürüyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen anlamlı çalışma ile Ramazan ayında bugüne kadar bin 100 vatandaşa hizmet verildi. Evde Bakım Hizmeti, öz bakım ve ev temizliği gibi birçok hizmeti içerisinde barındırıyor.

RAMAZAN’DA HİZMETE DEVAM

Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda 2006 yılında başlayan Evde Bakım Hizmetiyle birçok vatandaşa hizmet verildi. Ekipler tüm yılda olduğu gibi Ramazan ayında da vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Ramazan ayında şimdiye kadar bin 100 vatandaşa hizmet verildi.

HER TÜRLÜ DESTEK

Hasta ve hasta yakınlarının büyük memnuniyetini kazanan çalışma kapsamında bakım-destek-refakatçi hizmetinden doktor, hemşire ve fizik tedavi hizmetine kadar birçok sağlık hizmeti veriliyor. Kimsesiz, yatalak hastaların ev temizliği, kişisel temizliğinin de sağlandığı hizmet ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olunuyor.

NASIL YARARLANILIYOR

Maddi imkânsızlıklardan, kimsesizlikten veya hastalıktan dolayı oluşan olumsuzlukları önlemek amacı ile hayata geçirilen hizmetten yararlanabilmek için İl Sağlık Müdürlüğü’nün 444 38 33, 333 00 35 numaralı telefonundan irtibata geçiliyor. Ayrıca yine Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmeti servisinin 321 45 45 numaralı telefonundan her türlü konuda bilgi veriliyor. Bilgisi alınan hasta vatandaşın evine incelemeye gidilip uygun şartları sağlayanlara birkaç gün içinde gerekli sağlık hizmetleri verilmeye başlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.