19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

EVE GİRER GİRMEZ DÜŞTÜ, AMBULANSTA ÖLDÜ

Kocaeli 05.02.2016 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

EVE GİRER GİRMEZ DÜŞTÜ, AMBULANSTA ÖLDÜ

Körfez'de meydana gelen olayda 22 yaşındaki Halil İbrahim Akyüz eve girer girmez bir anda yere yığıldı. Tedavi için hastaneye kaldırılmak istenen genç, ambulansta yaşamını yitirdi

Körfez Yarımca Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi’nde oturan 22 yaşındaki Halil İbrahim Akyüz, işten eve gelip, içeri girer girmez kendini kaybetti ve olduğu yere yığılıp kaldı. Eve çağrılan 112 ilk yardım ekipleri tarafından ambulansa alınan genç, kısa süre sonra ambulansta yaşamını yitirdi.   BİR ANDA YERE YIĞILDI Edinilen bilgi ve iddialara göre; Bekar olan ve bir elektrikçinin yanında çalışan Halil İbrahim Akyüz, akşam saatlerinde eve geldi ve içeri girer girmez kendini kaybederek olduğu yere yığıldı. Ailesi hemen sağlık ekiplerine haber verdi ve eve gelen sağlık ekipleri, hemen talihsiz genci ambulansa aldı. Müdahale sırasında Halil İbrahim Akyüz vefat etti.   BABASINI KAYBETMİŞTİ Ölümün şüpheli gözükmesi üzerine, savcılık kararı ile Halil İbrahim Akyüz’e otopsi yapıldı ve alınan parça Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Halil İbrahim Akyüz’ün cenazesi bugün Bağdat Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Ölen Halil İbrahim Akyüz’ün babası Ahmet Akyüz de geçtiğimiz yıl Gölcük iskelesinde kamyonuyla denize uçarak hayatını kaybetmişti.
Körfez'de meydana gelen olayda 22 yaşındaki Halil İbrahim Akyüz eve girer girmez bir anda yere yığıldı. Tedavi için hastaneye kaldırılmak istenen genç, ambulansta yaşamını yitirdi

Körfez Yarımca Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi’nde oturan 22 yaşındaki Halil İbrahim Akyüz, işten eve gelip, içeri girer girmez kendini kaybetti ve olduğu yere yığılıp kaldı. Eve çağrılan 112 ilk yardım ekipleri tarafından ambulansa alınan genç, kısa süre sonra ambulansta yaşamını yitirdi.

 

BİR ANDA YERE YIĞILDI

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Bekar olan ve bir elektrikçinin yanında çalışan Halil İbrahim Akyüz, akşam saatlerinde eve geldi ve içeri girer girmez kendini kaybederek olduğu yere yığıldı. Ailesi hemen sağlık ekiplerine haber verdi ve eve gelen sağlık ekipleri, hemen talihsiz genci ambulansa aldı. Müdahale sırasında Halil İbrahim Akyüz vefat etti.

 

BABASINI KAYBETMİŞTİ

Ölümün şüpheli gözükmesi üzerine, savcılık kararı ile Halil İbrahim Akyüz’e otopsi yapıldı ve alınan parça Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Halil İbrahim Akyüz’ün cenazesi bugün Bağdat Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Ölen Halil İbrahim Akyüz’ün babası Ahmet Akyüz de geçtiğimiz yıl Gölcük iskelesinde kamyonuyla denize uçarak hayatını kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.