Evet'i kadınların gücüyle alacağız

Gebze 16.03.2017 - 08:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Evet'i kadınların gücüyle alacağız

Ak Parti Gebze İlçe kadın kolları, 16 Nisan'daki referanduma gece gündüz demeden çalışıyor. Ev ev gezen AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Çalışal Tatoğlu, yönetimiyle birlikte temposunu arttırdı. Evet'i kadınların gücüyle kazanacaklarını belirten Tatoğlu, 16 Nisan'da AK Parti olarak bir kez daha başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi. TÜRKİYE DAHA GÜÇLÜ OLACAK AK Parti, 16 Nisan'daki referandum için var gücüyle çalışıyor. Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingiyle birlikte coşku daha da artarken AK Parti'nin Gebze'deki en büyük itici güçlerinden biri de kadınlar olarak göze çarpıyor. AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Çalışal Tatoğlu ve yönetimi sokak sokak, ev ev  yaptıkları çalışmalarla dikkat çekiyor. Daha önceki seçimlerde de başarılı bir çalışma yürüten AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları, referandumda da kilit rol üstlenmiş durumda. Ev toplantılarında kalabalık kadın gruplarıyla birebir görüşmeler yapan ve Evet'in ülkeye neler getireceğini anlatan AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Çalışal Tatoğlu, yeni sistemle birlikte Türkiye'nin daha güçlü bir ülke olacağını anlatıyor. KADINLARIMIZ SÖZ SAHİBİ OLACAK AK Parti'nin kurulduğu günden beri kadınlara büyük önem ve sorumluluk verdiğini vurgulayan Tatoğlu, 16 Nisan'da verilecek Evet oylarıyla birlikte hem Türkiye'nin hem de kadınların kazanacağını söyledi. Tatoğlu, "Kadınımız AK Partide sadece bir figür değil bir yönetici, önemli bir aktör aynı zamanda güzellik, zerafet ve nezaketin bir sembolüdür. Ülkelerin gelişmişliği, kadınlara verilen değerle ölçülür. AK Parti de iktidar ve teşkilatçılığı süresince büyük değer vermiş ve ülkenin ilerlemesinde kadınlara önemli roller biçmiştir. Aynı şekilde kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız da kadınlara her zaman güvenmiş ve önemli görevler vermiştir. Biz kadınlar da bu vefanın borcunu partimiz ve ülkemiz adına çok çalışarak ödüyoruz. 16 Nisan'da da üzerimize düşeni yapacağız. 16 Nisan'da hem ülkemiz hem de kadınlar kazanacak." şeklinde konuştu. ÇOCUKLARIMIZN GELECEĞİ İÇİN EVET Ülkenin ve çocukların geleceği içi Evet diyeceklerini ifade eden Tatoğlu, “Kadın olmazsa aile olmaz. Siyasette de ailelere ve topluma ulaşabilmek için kadının olması lazım. Çünkü bir erkek bir kapıyı vurup rahatlıkla o eve gidip oy isteyemez. O yüzden kadınların siyasette yeri çok büyüktür. Kadın olmadan teşkilatlar olmaz. Ülkemizin geleceği için hedeflerimiz büyük. Biz bugünü, yarını değil 2023’leri, 2071’leri düşünüyoruz. O yüzden Gebze Kadın kolları olarak Gebze'de 16 Nisan'a kadar gece gündüz demeden çalmadık kapı kalmayacak. Ülkemizin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için daha çok çalışacağız ve Evet diyeceğiz" dedi.

Ak Parti Gebze İlçe kadın kolları, 16 Nisan'daki referanduma gece gündüz demeden çalışıyor. Ev ev gezen AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Çalışal Tatoğlu, yönetimiyle birlikte temposunu arttırdı. Evet'i kadınların gücüyle kazanacaklarını belirten Tatoğlu, 16 Nisan'da AK Parti olarak bir kez daha başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

TÜRKİYE DAHA GÜÇLÜ OLACAK

AK Parti, 16 Nisan'daki referandum için var gücüyle çalışıyor. Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingiyle birlikte coşku daha da artarken AK Parti'nin Gebze'deki en büyük itici güçlerinden biri de kadınlar olarak göze çarpıyor. AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Çalışal Tatoğlu ve yönetimi sokak sokak, ev ev  yaptıkları çalışmalarla dikkat çekiyor. Daha önceki seçimlerde de başarılı bir çalışma yürüten AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları, referandumda da kilit rol üstlenmiş durumda. Ev toplantılarında kalabalık kadın gruplarıyla birebir görüşmeler yapan ve Evet'in ülkeye neler getireceğini anlatan AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Çalışal Tatoğlu, yeni sistemle birlikte Türkiye'nin daha güçlü bir ülke olacağını anlatıyor.

KADINLARIMIZ SÖZ SAHİBİ OLACAK

AK Parti'nin kurulduğu günden beri kadınlara büyük önem ve sorumluluk verdiğini vurgulayan Tatoğlu, 16 Nisan'da verilecek Evet oylarıyla birlikte hem Türkiye'nin hem de kadınların kazanacağını söyledi. Tatoğlu, "Kadınımız AK Partide sadece bir figür değil bir yönetici, önemli bir aktör aynı zamanda güzellik, zerafet ve nezaketin bir sembolüdür. Ülkelerin gelişmişliği, kadınlara verilen değerle ölçülür. AK Parti de iktidar ve teşkilatçılığı süresince büyük değer vermiş ve ülkenin ilerlemesinde kadınlara önemli roller biçmiştir. Aynı şekilde kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız da kadınlara her zaman güvenmiş ve önemli görevler vermiştir. Biz kadınlar da bu vefanın borcunu partimiz ve ülkemiz adına çok çalışarak ödüyoruz. 16 Nisan'da da üzerimize düşeni yapacağız. 16 Nisan'da hem ülkemiz hem de kadınlar kazanacak." şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARIMIZN GELECEĞİ İÇİN EVET

Ülkenin ve çocukların geleceği içi Evet diyeceklerini ifade eden Tatoğlu, “Kadın olmazsa aile olmaz. Siyasette de ailelere ve topluma ulaşabilmek için kadının olması lazım. Çünkü bir erkek bir kapıyı vurup rahatlıkla o eve gidip oy isteyemez. O yüzden kadınların siyasette yeri çok büyüktür. Kadın olmadan teşkilatlar olmaz. Ülkemizin geleceği için hedeflerimiz büyük. Biz bugünü, yarını değil 2023’leri, 2071’leri düşünüyoruz. O yüzden Gebze Kadın kolları olarak Gebze'de 16 Nisan'a kadar gece gündüz demeden çalmadık kapı kalmayacak. Ülkemizin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için daha çok çalışacağız ve Evet diyeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.