19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Evimizde misafir ağırladık

Darıca 26.01.2016 - 17:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Evimizde misafir ağırladık

Darıca Medya Evi’nin ilk ziyaretçisi Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan oldu. Başkan medya evini çok beğendiğini söyleyerek hayırlı haberlerin yazılması temennisin de bulundu.

Darıca’ da Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından  Darıca Belediyesi’nin katkıları ile geçtiğimiz  günlerde açılan Darıca Medya Evini Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ziyaret etti. Ceyhan’ın ziyareti Medya Evine yapılan ilk resmi ziyaret olma özelliğini taşıdı. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Darıca Medya Evine yapılan ziyarete Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın yanı sıra, Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Hüseyin Kurt,Ak Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi  Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti il ve ilçe yöneticileri katıldı. Ak Partilileri Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun ve basın mensupları karşıladı. Bir süre gazetecilerle burada görüşen Ceyhan medya evini gezdi ve gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.  HAYIRLI HABERLER BEKLİYORUZ Ziyarette selamlama konuşması yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, dört ilçede görev yapan basın mensuplarının  buluşma noktası ve eğitim faaliyetlerinin yürütüleceği medya evini ve işlevini aktardı. Katkıları için Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a  Ak Partili yöneticilerin huzurunda tekrar teşekkür etti.  Karabacak ise zor şartlar altında görev yapan gazetecilerin daha rahat ve nezih bir ortamda işlerini kolaylaştırmak adına bir katkı sağlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Başkanı Ceyhan, “Kocaeli gazeteciler cemiyetine muhabbetimiz söz konusu olunca burayı ziyaret etmemek olmazdı. Sizlere ve Darıca’ ya yakışan bir iş olmuş.  Buranın sizlere daha hayırlı haberler yapmanızı  sağlayacağına inanıyoruz.” açıklamasında bulundu.  
Darıca Medya Evi’nin ilk ziyaretçisi Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan oldu. Başkan medya evini çok beğendiğini söyleyerek hayırlı haberlerin yazılması temennisin de bulundu.

Darıca’ da Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından  Darıca Belediyesi’nin katkıları ile geçtiğimiz  günlerde açılan Darıca Medya Evini Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ziyaret etti. Ceyhan’ın ziyareti Medya Evine yapılan ilk resmi ziyaret olma özelliğini taşıdı. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Darıca Medya Evine yapılan ziyarete Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın yanı sıra, Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Hüseyin Kurt,Ak Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi  Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti il ve ilçe yöneticileri katıldı. Ak Partilileri Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun ve basın mensupları karşıladı. Bir süre gazetecilerle burada görüşen Ceyhan medya evini gezdi ve gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 
HAYIRLI HABERLER BEKLİYORUZ
Ziyarette selamlama konuşması yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, dört ilçede görev yapan basın mensuplarının  buluşma noktası ve eğitim faaliyetlerinin yürütüleceği medya evini ve işlevini aktardı. Katkıları için Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a  Ak Partili yöneticilerin huzurunda tekrar teşekkür etti.  Karabacak ise zor şartlar altında görev yapan gazetecilerin daha rahat ve nezih bir ortamda işlerini kolaylaştırmak adına bir katkı sağlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Başkanı Ceyhan, “Kocaeli gazeteciler cemiyetine muhabbetimiz söz konusu olunca burayı ziyaret etmemek olmazdı. Sizlere ve Darıca’ ya yakışan bir iş olmuş.  Buranın sizlere daha hayırlı haberler yapmanızı  sağlayacağına inanıyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.