Evin Bacasında Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

Gebze 01.12.2018 - 06:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Evin Bacasında Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

Gebze de bir evin baca kısmında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, Gebze Mevlana Mahallesi 883 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hakan Yıldız isimli vatandaşa ait 2 katlı binanın üst katında bulunan evin baca kısmının tutuşması sonucunda yangın çıktı. Alevleri gören evdeki vatandaşlar panikle durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan söndürme çalışması neticesinde alevler kısa süre sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında yaralanan ya da dumandan etkilenen olmazken evde maddi hasar oluştu. 
Gebze de bir evin baca kısmında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, Gebze Mevlana Mahallesi 883 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hakan Yıldız isimli vatandaşa ait 2 katlı binanın üst katında bulunan evin baca kısmının tutuşması sonucunda yangın çıktı. Alevleri gören evdeki vatandaşlar panikle durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan söndürme çalışması neticesinde alevler kısa süre sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında yaralanan ya da dumandan etkilenen olmazken evde maddi hasar oluştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.