19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

EVLENECEĞİ GÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Darıca 08.03.2016 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

EVLENECEĞİ GÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Darıca'da uyuşturucu suçundan gözaltına alınarak tutuklanan 40 yaşındaki İlyas Durdu, cezaevine konulduğunun ikinci günü intihar etti. Evlenmeye hazırlanırken cezaevine giren İlyas Durdu evleneceği gün toprağa verildi.

Bir kargo firmasının Darıca şubesini işleten ve düğün hazırlığı yapan İlyas Durdu, geçen Perşembe günü bir miktar uyuşturucu ile yakalandı. Tutuklanarak Kocaeli T Tipi Cezaevi'ne konulan İlyas Durdu, bir gün sonra cezaevinde tuvaletin penceresindeki demir korkuluklara bağladığı kemere kendini asarak intihar etti. İlyas Durdu düğününün olacağı Cumartesi günü Darıca'da toprağa verildi. Oğlunun ölümünün üzüntüsünü yaşayan baba İbrahim Durdu, "Oğlum geçen cumartesi günü evlenecekti, hayatını buna endekslemişti. Oğlum mahkemede hakimden izin isteyerek, 'Evlendikten sonra işlemlerimi halledin' dedi ama cezaevine konuldu. Ben oğlumu cumartesi günü evlendirecekken toprağa verdim" dedi.
Darıca'da uyuşturucu suçundan gözaltına alınarak tutuklanan 40 yaşındaki İlyas Durdu, cezaevine konulduğunun ikinci günü intihar etti. Evlenmeye hazırlanırken cezaevine giren İlyas Durdu evleneceği gün toprağa verildi.

Bir kargo firmasının Darıca şubesini işleten ve düğün hazırlığı yapan İlyas Durdu, geçen Perşembe günü bir miktar uyuşturucu ile yakalandı. Tutuklanarak Kocaeli T Tipi Cezaevi'ne konulan İlyas Durdu, bir gün sonra cezaevinde tuvaletin penceresindeki demir korkuluklara bağladığı kemere kendini asarak intihar etti. İlyas Durdu düğününün olacağı Cumartesi günü Darıca'da toprağa verildi.

Oğlunun ölümünün üzüntüsünü yaşayan baba İbrahim Durdu, "Oğlum geçen cumartesi günü evlenecekti, hayatını buna endekslemişti. Oğlum mahkemede hakimden izin isteyerek, 'Evlendikten sonra işlemlerimi halledin' dedi ama cezaevine konuldu. Ben oğlumu cumartesi günü evlendirecekken toprağa verdim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.