19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eylül-Ekim Bitecek

03.05.2017 - 15:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Eylül-Ekim Bitecek

Darıca Belediyesi Mayıs Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.  Şükrü Karabacak’ın yokluğunda Meclis Başkanvekili Mustafa İltekin Başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Belediye 2016 yılının kesin hesaplarının görüşülmesi için Meclisin 11 Mayıs Perşembe günü toplanması kararlaştırılırken, Kentsel Dönüşüm noktasında Darıca’da çalışmaların başlatılması gerektiğini ifade eden Mustafa İltekin’e CHP Grup sözcüsü İbrahim Karslı da destek verdi. Karslı, “Kentsel dönüşünüm noktasında Darıca’da müteahhitler karlarından feragat etmeli. Yasaya uygun bu yapılabilir. Umarız kimsenin burnu kanamaz ve Darıca’da kentsel dönüşüm uygulanır.”dedi. BAYRAMOĞLU KAVŞAĞI’NDA DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR Gündem dışı bölümde söz alan CHP Grup sözcüsü İbrahim Karslı, Darıca’nın Bayramoğlu bağlantısında devam eden çalışmalarla ilgili konuştu. Çalışmaların uzamasından dolayı vatandaşların şikayeti olduğunu belirten Karslı, “Darıca’ya giriş çıkışlarla ilgili yapılan çalışmalardan dolayı halktan tepki alıyoruz. Bu çalışmalar yavaş işliyor, az kişi çalışıyor. Bu konuda adım atılması gerektiğini ifade ettiler.”diye konuştu. Karslı, Referandum sürecine de değinerek, “Zorlu bir süreç geçirdik. Bizim açımızdan süreç hukuki olarak devam ediyor. Referandumda saygı ve nezakete dikkat etmeye çalıştık. Sonuçların ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu. Karslı’ya cevap veren Meclis Başkanvekili Mustafa İltekin, bu konuda Karayolları’nın Eylül-Ekim aylarında çalışmayı bitireceğini belirterek, “Bu konu Büyükşehir AYKOME toplantısında gündeme geldi. Karayollarına Büyükşehir büyük baskı yaptı. Bu çalışmalar çok yavaş ilerliyor. Vali bey de devreye girdi. Karayolları Darıca girişinin Eylül-Ekim aylarında biteceğini söyledi.”şeklinde konuştu.

Darıca Belediyesi Mayıs Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.  Şükrü Karabacak’ın yokluğunda Meclis Başkanvekili Mustafa İltekin Başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Belediye 2016 yılının kesin hesaplarının görüşülmesi için Meclisin 11 Mayıs Perşembe günü toplanması kararlaştırılırken, Kentsel Dönüşüm noktasında Darıca’da çalışmaların başlatılması gerektiğini ifade eden Mustafa İltekin’e CHP Grup sözcüsü İbrahim Karslı da destek verdi. Karslı, “Kentsel dönüşünüm noktasında Darıca’da müteahhitler karlarından feragat etmeli. Yasaya uygun bu yapılabilir. Umarız kimsenin burnu kanamaz ve Darıca’da kentsel dönüşüm uygulanır.”dedi.

BAYRAMOĞLU KAVŞAĞI’NDA DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR

Gündem dışı bölümde söz alan CHP Grup sözcüsü İbrahim Karslı, Darıca’nın Bayramoğlu bağlantısında devam eden çalışmalarla ilgili konuştu. Çalışmaların uzamasından dolayı vatandaşların şikayeti olduğunu belirten Karslı, “Darıca’ya giriş çıkışlarla ilgili yapılan çalışmalardan dolayı halktan tepki alıyoruz. Bu çalışmalar yavaş işliyor, az kişi çalışıyor. Bu konuda adım atılması gerektiğini ifade ettiler.”diye konuştu. Karslı, Referandum sürecine de değinerek, “Zorlu bir süreç geçirdik. Bizim açımızdan süreç hukuki olarak devam ediyor. Referandumda saygı ve nezakete dikkat etmeye çalıştık. Sonuçların ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu. Karslı’ya cevap veren Meclis Başkanvekili Mustafa İltekin, bu konuda Karayolları’nın Eylül-Ekim aylarında çalışmayı bitireceğini belirterek, “Bu konu Büyükşehir AYKOME toplantısında gündeme geldi. Karayollarına Büyükşehir büyük baskı yaptı. Bu çalışmalar çok yavaş ilerliyor. Vali bey de devreye girdi. Karayolları Darıca girişinin Eylül-Ekim aylarında biteceğini söyledi.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.