EYT Gebze’den birlik gecesi!

Gebze 26.02.2020 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

EYT Gebze’den birlik gecesi!

EYT Gebze Derneği, tanıtım, bilgilendirme, dayanışma ve birliktelik gecesi düzenliyor. 29 Şubat Cumartesi günü Gebze Vergi Dairesinin yanında bulunun Zümrüt Düğün Salonunda düzenlenen geceye EYT Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak’ta katılacak. EYT Gebze Derneği, tanıtım, bilgilendirme, dayanışma ve birliktelik gecesi düzenliyor. Düzenlenen geceyle ilgili açıklama yapan EYT Gebze Dernek Başkanı Nuh Erdoğan, “EYT Gebze Derneği Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası'nda bulunan mağduriyet yaşayan arkadaşlarımızın sesi olmak, Sosyal mağduriyetlerin giderilmesi için bütün gücümüzle çalışmaktayız. Derneğimiz üyelerimizle birlikte Yılmadan yorulmadan, bıkmadan, usanmadan kararlılıkla mücadelemiz sonuç alıncaya kadar devam edecektir inanıyoruz birlikte başaracağız birlikte kazanacağız. Biz bu vatanın öz evlatları mağduriyetimizi haykırırken, işçi ve emekçi arkadaşlarımızın ilgisiz kalmayacağına inancımız tamdır.” dedi. ERDOĞAN’DAN GECEYE DAVET Erdoğan, “29 Şubat Cumartesi günü Gebze Vergi dairesinin yanında bulunun Zümrüt Düğün Salonunda saat 19.00’da başlayacak olan gecemize EYT Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve dernek yöneticileri,  emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili güncel açıklamalarda bulunacak. Birlikten güç doğar, Sen yoksan bir eksiğiz” diyerek birliktelik ve dayanışma için Tüm EYT'li  kaderdaşlarımızı gecemize davet ediyoruz.” dedi.

EYT Gebze Derneği, tanıtım, bilgilendirme, dayanışma ve birliktelik gecesi düzenliyor. 29 Şubat Cumartesi günü Gebze Vergi Dairesinin yanında bulunun Zümrüt Düğün Salonunda düzenlenen geceye EYT Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak’ta katılacak.

EYT Gebze Derneği, tanıtım, bilgilendirme, dayanışma ve birliktelik gecesi düzenliyor. Düzenlenen geceyle ilgili açıklama yapan EYT Gebze Dernek Başkanı Nuh Erdoğan, “EYT Gebze Derneği Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası'nda bulunan mağduriyet yaşayan arkadaşlarımızın sesi olmak, Sosyal mağduriyetlerin giderilmesi için bütün gücümüzle çalışmaktayız. Derneğimiz üyelerimizle birlikte Yılmadan yorulmadan, bıkmadan, usanmadan kararlılıkla mücadelemiz sonuç alıncaya kadar devam edecektir inanıyoruz birlikte başaracağız birlikte kazanacağız. Biz bu vatanın öz evlatları mağduriyetimizi haykırırken, işçi ve emekçi arkadaşlarımızın ilgisiz kalmayacağına inancımız tamdır.” dedi.

ERDOĞAN’DAN GECEYE DAVET

Erdoğan, “29 Şubat Cumartesi günü Gebze Vergi dairesinin yanında bulunun Zümrüt Düğün Salonunda saat 19.00’da başlayacak olan gecemize EYT Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve dernek yöneticileri,  emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili güncel açıklamalarda bulunacak. Birlikten güç doğar, Sen yoksan bir eksiğiz” diyerek birliktelik ve dayanışma için Tüm EYT'li  kaderdaşlarımızı gecemize davet ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.