EYT Gebze Temsilciliği açıldı

Gebze 09.07.2019 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

EYT Gebze Temsilciliği açıldı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, federasyonlaşma sürecine girdi, ilk dernekler resmen kuruldu. Dernekleşen temsilcilikler arasında Gebze'de bulunuyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve yönetimi, Bolu’da gerçekleştirdikleri kampta federasyon olma kararı almış, bu karar; sonrasında İstanbul’daki dernek genel merkezinde gerçekleştirilen genel kuruldaki tüzük değişikliği ile resmiyete dökülmüştü. FEDERASYONLAŞMASINDA BİR ENGEL KALMADI Derneklerin kurulması sonrası, federasyonlaşma sürecine hızla geçileceği belirtilmişti. İlk aşamada 5 derneğin kurulması yeterli iken EYT SYDD, 6 ilde dernekleşmeye start verdi. Bursa, Gebze ve İstanbul’da Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri resmen kuruldu. Kocaeli’nin dernekleşme süreci ise henüz net değil. Bu derneklerin kurulmasının ardından kapsamını ABO, staj mağduriyeti ve EYT’nin de ötesine taşıyacak olan federasyonun da temelleri atılmış oldu. Artık, EYT SYDD’nin federasyonlaşmasında bir engel kalmadı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, federasyonlaşma sürecine girdi, ilk dernekler resmen kuruldu. Dernekleşen temsilcilikler arasında Gebze'de bulunuyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve yönetimi, Bolu’da gerçekleştirdikleri kampta federasyon olma kararı almış, bu karar; sonrasında İstanbul’daki dernek genel merkezinde gerçekleştirilen genel kuruldaki tüzük değişikliği ile resmiyete dökülmüştü.

FEDERASYONLAŞMASINDA BİR ENGEL KALMADI

Derneklerin kurulması sonrası, federasyonlaşma sürecine hızla geçileceği belirtilmişti. İlk aşamada 5 derneğin kurulması yeterli iken EYT SYDD, 6 ilde dernekleşmeye start verdi. Bursa, Gebze ve İstanbul’da Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri resmen kuruldu. Kocaeli’nin dernekleşme süreci ise henüz net değil. Bu derneklerin kurulmasının ardından kapsamını ABO, staj mağduriyeti ve EYT’nin de ötesine taşıyacak olan federasyonun da temelleri atılmış oldu. Artık, EYT SYDD’nin federasyonlaşmasında bir engel kalmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.