EYT’liler kahvaltıda buluştu

Gebze 18.11.2019 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

EYT’liler kahvaltıda buluştu

Gebze-Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği üyeleri düzenlenen kahvaltılı programda bir araya geldiler.

Gebze-Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği tarafından dün üyelerine yönelik bir kahvaltılı program gerçekleştirildi. Dernek lokalinde gerçekleşen programa Gebze-Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Nuh Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile aileleri katıldı. Gerçekleşen kahvaltıda bir konuşma yapan Gebze-Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Nuh Erdoğan bir konuşma yaparak, “Dernek olarak bugün düzenlediğimiz kahvaltıya katılan tüm dernek üyelerine ve ailelerine teşekkür ediyorum. KADIN ÜYELERDEN DESTEK BEKLİYORUZ Bizler bir hak mağduriyetinden dolayı mağdur olan vatandaşlarız. 1999 yılında çıkan bir yasa bizleri mağdur ederek emekliliğimizi elimizden aldı. Bu yasanın iptali için elimizden geleni yapıyoruz. Bir mücadele başlattık.  Bu mücadelede bayan arkadaşlarımızın daha çok yanımızda olmasını istiyoruz. Bu davaya çok inanıyoruz. Sizlerin sayesinde de bu dava başarıyla sonuçlanacak. EYT olarak sürekli gündemde kalmak için etkinlikler yapıyoruz. Bu etkinliklerde bayan üyelerimizin daha çok destek vermesini diliyoruz. Bayanların da vereceği destekle daha iyi sonuçlar alacağız” dedi.
Gebze-Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği üyeleri düzenlenen kahvaltılı programda bir araya geldiler.

Gebze-Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği tarafından dün üyelerine yönelik bir kahvaltılı program gerçekleştirildi. Dernek lokalinde gerçekleşen programa Gebze-Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Nuh Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile aileleri katıldı. Gerçekleşen kahvaltıda bir konuşma yapan Gebze-Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Nuh Erdoğan bir konuşma yaparak, “Dernek olarak bugün düzenlediğimiz kahvaltıya katılan tüm dernek üyelerine ve ailelerine teşekkür ediyorum.

KADIN ÜYELERDEN DESTEK BEKLİYORUZ

Bizler bir hak mağduriyetinden dolayı mağdur olan vatandaşlarız. 1999 yılında çıkan bir yasa bizleri mağdur ederek emekliliğimizi elimizden aldı. Bu yasanın iptali için elimizden geleni yapıyoruz. Bir mücadele başlattık.  Bu mücadelede bayan arkadaşlarımızın daha çok yanımızda olmasını istiyoruz. Bu davaya çok inanıyoruz. Sizlerin sayesinde de bu dava başarıyla sonuçlanacak. EYT olarak sürekli gündemde kalmak için etkinlikler yapıyoruz. Bu etkinliklerde bayan üyelerimizin daha çok destek vermesini diliyoruz. Bayanların da vereceği destekle daha iyi sonuçlar alacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.