19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eyüp Ayar, AK Parti'den....

Siyaset 09.10.2019 - 08:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Eyüp Ayar, AK Parti'den....

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakan Nihat Ergün'ün AK Parti'den istifa etmesinin ardından gözler Kocaeli eski milletvekili Eyüp Ayar'a çevrildi.

Eyüp Ayar da istifa etti mi? Eski Sanayi ve Teknoloji Bakan Nihat Ergün'ün AK Parti'den istifa etmesinin ardından gözler Kocaeli eski milletvekili Eyüp Ayar'a çevrildi. İstifa edip etmeyeceğinin merak konusunun olmasının ardından Eyüp Ayar, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ayar, "AK Parti'de önemli görevlerde bulundum, partimden memnunum. Herhangi bir parti arayışım yok" ifadelerini kullandı. Eski Sanayi ve Teknoloji Bakan Nihat Ergün'ün AK Parti'den istifa etmesinin ardından Kocaeli eski milletvekili Eyüp Ayar'ın da istifa ettiği iddia edildi. Fenomen twitter kullanıcı Ankara Kuşu'nun bu iddiası üzerine Eyüp Ayar, Demokrat Kocaeli Gazetesine yaptığı açıklamada şuan için aktif bir siyaset düşünmediğini, yeni parti çalışmaları içerisinde yer almayacağını dile getirdi. Eyüp Ayar, yoluna AK Parti ile devam edeceğini, parti içerisindeki sorunları yine parti içerisinde çözebileceklerini kaydetti.  
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakan Nihat Ergün'ün AK Parti'den istifa etmesinin ardından gözler Kocaeli eski milletvekili Eyüp Ayar'a çevrildi.

Eyüp Ayar da istifa etti mi?

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakan Nihat Ergün'ün AK Parti'den istifa etmesinin ardından gözler Kocaeli eski milletvekili Eyüp Ayar'a çevrildi. İstifa edip etmeyeceğinin merak konusunun olmasının ardından Eyüp Ayar, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ayar, "AK Parti'de önemli görevlerde bulundum, partimden memnunum. Herhangi bir parti arayışım yok" ifadelerini kullandı.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakan Nihat Ergün'ün AK Parti'den istifa etmesinin ardından Kocaeli eski milletvekili Eyüp Ayar'ın da istifa ettiği iddia edildi. Fenomen twitter kullanıcı Ankara Kuşu'nun bu iddiası üzerine Eyüp Ayar, Demokrat Kocaeli Gazetesine yaptığı açıklamada şuan için aktif bir siyaset düşünmediğini, yeni parti çalışmaları içerisinde yer almayacağını dile getirdi. Eyüp Ayar, yoluna AK Parti ile devam edeceğini, parti içerisindeki sorunları yine parti içerisinde çözebileceklerini kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.