Fabrika kül oldu!

Gebze 04.04.2016 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Fabrika kül oldu!

Gebze'dede mutfak ve banyo dolabı imalatı yapan fabrikanın alev alev yanma anları amatör kamerayla kaydedildi.

Gebze Balçık Köyü'nde akşam saatlerinde mutfak ve banyo dolabı imalatı yapan bir fabrikada çıkan yangında yükselen alevler, amatör bir kameraya yansıdı. Çekilen görüntülerde fabrikayı saran alevler ve yanan fabrikanın arka bölümünde yer alan başka bir kereste fabrikasında çalışan işçilerin koşuşturmacaları görüntülere yansıyor.  Gebze,  Çayırova ve  Darıca'dan gelen çok sayıda itfaiye ekibince 2 saatte söndürülen alevler sonrasında fabrika tamamen kullanılamaz hale gelirken, yangın sonucu 2 milyon TL'lik zarar meydana geldiği öğrenildi. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için ise itfaiye ve  Jandarma ekipleri inceleme başlattı.
Gebze'dede mutfak ve banyo dolabı imalatı yapan fabrikanın alev alev yanma anları amatör kamerayla kaydedildi.

Gebze Balçık Köyü'nde akşam saatlerinde mutfak ve banyo dolabı imalatı yapan bir fabrikada çıkan yangında yükselen alevler, amatör bir kameraya yansıdı. Çekilen görüntülerde fabrikayı saran alevler ve yanan fabrikanın arka bölümünde yer alan başka bir kereste fabrikasında çalışan işçilerin koşuşturmacaları görüntülere yansıyor.  Gebze,  Çayırova ve  Darıca'dan gelen çok sayıda itfaiye ekibince 2 saatte söndürülen alevler sonrasında fabrika tamamen kullanılamaz hale gelirken, yangın sonucu 2 milyon TL'lik zarar meydana geldiği öğrenildi.

Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için ise itfaiye ve  Jandarma ekipleri inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.