Fabrika Müdür Yardımcısı ÖLÜ BULUNDU!

18.10.2017 - 20:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Fabrika Müdür Yardımcısı ÖLÜ BULUNDU!

Bir jant fabrikasında genel müdür yardımcısı olan 50 yaşındaki Nuri Ünver, yüzmek için gittiği otelin havuzunda ölü bulundu.

Yüzmek için gitmişti, havuzdan cesedi çıktı. HER İZİN GÜNÜNDE GİTTİĞİ HAVUZA GİTTİ Olay, bugün saat 14.30 sıralarında  Manisa  Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir otelde meydana geldi.  Manisa  Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir jant fabrikasında genel müdür yardımcısı olan Nuri Ünver, formunu korumak için her izin gününde gittiği otelin havuzuna girip, yüzmeye başladı. GÖREVLİ ONU HAVUZDA HAREKETSİZ GÖRDÜ, ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ Bir süre sonra kendisine bir isteği olup, olmadığını sormaya gelen otel görevlisi, Ünver'i suda hareketsiz buldu. İhbar üzerine otele gelen sağlık ekibi, Ünver'in yaşamını yitirdiğini belirledi. KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİDE ANLAŞILACAK Aşırı efora bağlı kalp krizinden yaşamını yitirdiği sanılan Nuri Ünver'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere  İzmir  Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Ünver'in oteldeki odasında da inceleme yapan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Bir jant fabrikasında genel müdür yardımcısı olan 50 yaşındaki Nuri Ünver, yüzmek için gittiği otelin havuzunda ölü bulundu.

Yüzmek için gitmişti, havuzdan cesedi çıktı.

HER İZİN GÜNÜNDE GİTTİĞİ HAVUZA GİTTİ

Olay, bugün saat 14.30 sıralarında  Manisa  Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir otelde meydana geldi.  Manisa  Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir jant fabrikasında genel müdür yardımcısı olan Nuri Ünver, formunu korumak için her izin gününde gittiği otelin havuzuna girip, yüzmeye başladı.

GÖREVLİ ONU HAVUZDA HAREKETSİZ GÖRDÜ, ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

Bir süre sonra kendisine bir isteği olup, olmadığını sormaya gelen otel görevlisi, Ünver'i suda hareketsiz buldu. İhbar üzerine otele gelen sağlık ekibi, Ünver'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİDE ANLAŞILACAK

Aşırı efora bağlı kalp krizinden yaşamını yitirdiği sanılan Nuri Ünver'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere  İzmir  Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Ünver'in oteldeki odasında da inceleme yapan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.