Faizler Düşüyor mu?

Ekonomi 12.12.2018 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Faizler Düşüyor mu?

Türkiye, yarın yapılacak Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına kilitlendi. Ev, araba almak ya da bankalardan kredi çekmek isteyenler ile işletmeler faiz kararını dört gözle bekliyor. Öte yandan ajansların yaptığı anketlerde ekonomistler politika faizinde değişiklik beklemediğini vurguladı. 25 Ekim'deki PPK toplantısında, politika faizinde değişiklik yapılmamıştı..

Türkiye, yarın yapılacak Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu () toplantısına kilitlendi. Ev, araba almak ya da bankalardan kredi çekmek isteyenler ile işletmeler faiz kararını dört gözle bekliyor. Öte yandan ajansların yaptığı anketlerde ekonomistler politika faizinde değişiklik beklemediğini vurguladı. 25 Ekim'deki PPK toplantısında, politika faizinde değişiklik yapılmamıştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.