Farabi Başhekimi o haberi yalanladı!

Darıca 03.06.2020 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi Başhekimi o haberi yalanladı!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş hakkında çıkan haberleri yazılı bir basın açıklaması yaparak yalanladı.  Başhekim Güneş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İl Sağlık müdürlüğü için kapalı kapılar ardında kulis yaptığım belirtilmiş ve hatta Gaziantep Tabip Odası eski basın sözcüsü olan anılmış ki Gaziantep’le hiç yolum kesişmemiştir. 2016 yılı Mayıs ayı itibariyle Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekimlik görevine başlamış ve 2018 yılından beride Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekimlik görevini yürütmeye çalışmaktayım. Ben sadece Devletimin bana verdiği görevi en iyi şekilde yapmaya çalışan, halkıma hizmeti Hakka hizmeti düstür edinmiş biri olarak vefayı baş tacı edinen yaşam felsefesinde ihanet sözcüğünün adının bile asla geçemeyeceği ilkesini benimsemiş bir insanım. Bir akademisyen ve hekim olarak görevimi yapmaktan başka hiçbir arzum olmamıştır. Görev istenmez, verilir düsturuna sadık bir insanım. GİRİŞİMİM OLMADI Daha önceki dönemde de ismim kulislerinde, benim haberim ve bu manada hiçbir girişimim olmamasına rağmen kasıtlı bir şekilde birileri tarafından gündeme alınmış ve paylaşılmıştı.  Ben hiçbir zaman kapalı kapılar ardında değil, açık kapılar içinde şeffaf mekânda mücadele etmeyi prensip edinen biri olarak devletimin ve ailemin bana vermiş olduğu terbiye kurallarına göre İl Sağlık müdürlüğü ekibinin bir parçası olarak görevimi ifa etmekten onur duymaktayım.  İl Sağlık Müdürlüğü ve hastaneler olarak pandemi sürecini başarılı olarak yürütüldüğü bir gerçektir. Yoğun pandemi döneminde bu tür haberlerin mevcut motivasyon, huzur ve insani ilişkileri bozmaktan başka faydası olamayacaktır. Dolaysıyla benim haberim dışında adıma atfedilen haberleri buradan tekrar yalanlıyorum.”

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş hakkında çıkan haberleri yazılı bir basın açıklaması yaparak yalanladı. 
Başhekim Güneş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İl Sağlık müdürlüğü için kapalı kapılar ardında kulis yaptığım belirtilmiş ve hatta Gaziantep Tabip Odası eski basın sözcüsü olan anılmış ki Gaziantep’le hiç yolum kesişmemiştir. 2016 yılı Mayıs ayı itibariyle Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekimlik görevine başlamış ve 2018 yılından beride Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekimlik görevini yürütmeye çalışmaktayım. Ben sadece Devletimin bana verdiği görevi en iyi şekilde yapmaya çalışan, halkıma hizmeti Hakka hizmeti düstür edinmiş biri olarak vefayı baş tacı edinen yaşam felsefesinde ihanet sözcüğünün adının bile asla geçemeyeceği ilkesini benimsemiş bir insanım. Bir akademisyen ve hekim olarak görevimi yapmaktan başka hiçbir arzum olmamıştır. Görev istenmez, verilir düsturuna sadık bir insanım.


GİRİŞİMİM OLMADI
Daha önceki dönemde de ismim kulislerinde, benim haberim ve bu manada hiçbir girişimim olmamasına rağmen kasıtlı bir şekilde birileri tarafından gündeme alınmış ve paylaşılmıştı.  Ben hiçbir zaman kapalı kapılar ardında değil, açık kapılar içinde şeffaf mekânda mücadele etmeyi prensip edinen biri olarak devletimin ve ailemin bana vermiş olduğu terbiye kurallarına göre İl Sağlık müdürlüğü ekibinin bir parçası olarak görevimi ifa etmekten onur duymaktayım.  İl Sağlık Müdürlüğü ve hastaneler olarak pandemi sürecini başarılı olarak yürütüldüğü bir gerçektir. Yoğun pandemi döneminde bu tür haberlerin mevcut motivasyon, huzur ve insani ilişkileri bozmaktan başka faydası olamayacaktır. Dolaysıyla benim haberim dışında adıma atfedilen haberleri buradan tekrar yalanlıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.