19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Farabi’de 14 Mart kutlandı!

Darıca 15.03.2019 - 16:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Farabi’de 14 Mart kutlandı!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramını düzenlediği güzel bir etkinlik ile kutladı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramını düzenlediği güzel bir etkinlik ile kutladı. Başhekim Doç.Dr.Mustafa Güneş başkanlığında düzenlenen kutlamaya hastane yönetimi ve hastane doktorları katılım sağladılar. Başhekim Güneş, "Tıp sadece bir meslek değil aynı zamanda bir sanattır. Hem de ondan kopamadığımız çok zor bir sanat. Bizler zor olan yolu seçtik. Tüm bu zorluklara rağmen, dün olduğu gibi bugün de, bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan anlayışın sahipleri olarak, gece gündüz demeden insanlarımızın sağlığı için hizmet sunmaktayız. İnsanların sağlıklarını korumak ve hastalara şifa olmak için kendi hayatlarından feragat ederek, dünyadaki en kutsal mesleklerden birisini yerine getiren hekim ve sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Bizler Hastane Yönetimi olarak her birinizin ayrı ayrı Tıp Bayramınızı kutluyoruz” şeklinde konuştu. ” Başhekim Güneş hekimler için kendi yazdığı bir şiiri de bu anlamlı günde doktorlara armağan etti. TEŞEKKÜR ETTİLER Başhekim Güneş konuşmasının arından kendi elleri ile kestiği pastayı hekimlere ikram ederek doktorlar ve sağlık çalışanlarının meslekleri adına güzel bir sene geçirme temennisinde de bulundu. Hastane hekimleri bu özel günde kendilerini unutmadıkları için hastane yönetimine teşekkürlerini ilettiler.
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramını düzenlediği güzel bir etkinlik ile kutladı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramını düzenlediği güzel bir etkinlik ile kutladı. Başhekim Doç.Dr.Mustafa Güneş başkanlığında düzenlenen kutlamaya hastane yönetimi ve hastane doktorları katılım sağladılar. Başhekim Güneş, "Tıp sadece bir meslek değil aynı zamanda bir sanattır. Hem de ondan kopamadığımız çok zor bir sanat. Bizler zor olan yolu seçtik. Tüm bu zorluklara rağmen, dün olduğu gibi bugün de, bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan anlayışın sahipleri olarak, gece gündüz demeden insanlarımızın sağlığı için hizmet sunmaktayız. İnsanların sağlıklarını korumak ve hastalara şifa olmak için kendi hayatlarından feragat ederek, dünyadaki en kutsal mesleklerden birisini yerine getiren hekim ve sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Bizler Hastane Yönetimi olarak her birinizin ayrı ayrı Tıp Bayramınızı kutluyoruz” şeklinde konuştu. ” Başhekim Güneş hekimler için kendi yazdığı bir şiiri de bu anlamlı günde doktorlara armağan etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Başhekim Güneş konuşmasının arından kendi elleri ile kestiği pastayı hekimlere ikram ederek doktorlar ve sağlık çalışanlarının meslekleri adına güzel bir sene geçirme temennisinde de bulundu. Hastane hekimleri bu özel günde kendilerini unutmadıkları için hastane yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.