Farabi'de 23 Nisan Bitmedi

Darıca 24.04.2018 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Farabi'de 23 Nisan Bitmedi

Darıca Farabi Devlet Hastanesi; Çocuk Servisinde yatarak tedavi gören çocuk hastaları için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Hastane Yönetimi, Sosyal Hizmetler Birimi, Darıca Yaşlılar ve Dayanışma Derneği katılım sağladılar. Bu etkinlikte konuşma yapan Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ “23 Nisan ülkemiz için önemli bir değer. Çocuklarımızla birlikte değişik etkinliklerle bu özel günü kutluyoruz. Dünyada sahip olduğumuz en değerli varlık olan çocuklarımıza armağan edilen tek bayram olma niteliği taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamalarına şahit olmak bizleri de heyecanlandırıyor. Bütün çocukların sağlıkla, huzurla ve mutlulukla yaşayacak nice bayramlar diler bu güzel faaliyet için emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Çocuk Servisi'nde yatan çocuklar için servis rengarenk süslemelerle süslendi. Hastanede tedavi olan çocukların bayramını kutlamak ve onlara moral verme amacıyla düzenlenen etkinlik, çocuklar için hazırlanan hediyeler, boyama kitabı ve boyama kalemleri dağıtılması ile sona erdi.

Darıca Farabi Devlet Hastanesi; Çocuk Servisinde yatarak tedavi gören çocuk hastaları için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Hastane Yönetimi, Sosyal Hizmetler Birimi, Darıca Yaşlılar ve Dayanışma Derneği katılım sağladılar.

Bu etkinlikte konuşma yapan Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ “23 Nisan ülkemiz için önemli bir değer. Çocuklarımızla birlikte değişik etkinliklerle bu özel günü kutluyoruz. Dünyada sahip olduğumuz en değerli varlık olan çocuklarımıza armağan edilen tek bayram olma niteliği taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamalarına şahit olmak bizleri de heyecanlandırıyor. Bütün çocukların sağlıkla, huzurla ve mutlulukla yaşayacak nice bayramlar diler bu güzel faaliyet için emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Çocuk Servisi'nde yatan çocuklar için servis rengarenk süslemelerle süslendi. Hastanede tedavi olan çocukların bayramını kutlamak ve onlara moral verme amacıyla düzenlenen etkinlik, çocuklar için hazırlanan hediyeler, boyama kitabı ve boyama kalemleri dağıtılması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.