Farabi’de Denetlemeler Devam Ediyor

Darıca 18.02.2018 - 13:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Farabi’de Denetlemeler Devam Ediyor

Darıca Farabi Devlet Hastanesi değerlendirme turları hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Sağlık Hizmetleri-İlaç Ve Tıbbi Cihaz Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Faruk Demirhan ve İl Sağlık Müdürlüğü Yönetim Ekibi Darıca Farabi Devlet Hastanesine değerlendirme ziyaretinde bulundu. Ziyarette bulunan heyet Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’ten hastanede yapılan çalışmalar ve düzenlemeler hakkında bilgi aldı. Hastanenin acil servisinden başlayan değerlendirme turu poliklinik ziyaretleri ile son buldu. TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR Araştırma hastanesi olmak için aşamaları titizlikle takip ettiklerini belirten hastane başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Hastanemizde değerlendirme ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Biz hastane yönetimi olarak gerek hastane personeli ile gerek hastalarla gerekse de hasta refakatçileri ile toplantılarımız sürdürüyoruz. Araştırma hastanesi olmak için aşamaları titizlikle inceliyor ve aşamaları geçmek için sabırsızlanıyoruz. Hastalarımızın mutluluğu bizler için önemli. Ortalama 200 bin nüfusu olan Darıca ilçemizde ve çevre ilçelerden de hasta kabul eden bir hastane olduğumuz için 350 bin hasta potansiyeli olan hastanemizin hastalarını İstanbul’daki hastanelere göndererek onları yormak istemiyoruz. Darıca eğitim ve araştırma hastanesi olduğunda buna en çok hastalarımız sevinecek.” diyerek hastaneyi ziyaret eden ekibe teşekkürlerini iletti.  
Darıca Farabi Devlet Hastanesi değerlendirme turları hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Sağlık Hizmetleri-İlaç Ve Tıbbi Cihaz Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Faruk Demirhan ve İl Sağlık Müdürlüğü Yönetim Ekibi Darıca Farabi Devlet Hastanesine değerlendirme ziyaretinde bulundu. Ziyarette bulunan heyet Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’ten hastanede yapılan çalışmalar ve düzenlemeler hakkında bilgi aldı. Hastanenin acil servisinden başlayan değerlendirme turu poliklinik ziyaretleri ile son buldu.

TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR

Araştırma hastanesi olmak için aşamaları titizlikle takip ettiklerini belirten hastane başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Hastanemizde değerlendirme ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Biz hastane yönetimi olarak gerek hastane personeli ile gerek hastalarla gerekse de hasta refakatçileri ile toplantılarımız sürdürüyoruz. Araştırma hastanesi olmak için aşamaları titizlikle inceliyor ve aşamaları geçmek için sabırsızlanıyoruz. Hastalarımızın mutluluğu bizler için önemli. Ortalama 200 bin nüfusu olan Darıca ilçemizde ve çevre ilçelerden de hasta kabul eden bir hastane olduğumuz için 350 bin hasta potansiyeli olan hastanemizin hastalarını İstanbul’daki hastanelere göndererek onları yormak istemiyoruz. Darıca eğitim ve araştırma hastanesi olduğunda buna en çok hastalarımız sevinecek.” diyerek hastaneyi ziyaret eden ekibe teşekkürlerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.