19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Farabi‘de hemşireler sertifikalı oldu!

Darıca 02.04.2019 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Farabi‘de hemşireler sertifikalı oldu!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2. Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 11 Mart-29 Mart 2019 tarihleri arasında planlanarak başarılı bir şekilde düzenlendi. Eğitimi başarıyla tamamlayan hemşirelere sertifikaları törenle verildi. Düzenlenen sertifika programına Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ilgili birimleri ve Hastane Yönetim Ekibi katılım gösterdiler. PALYATİF BAKIMIN ÖNEMİ Programın yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Doç.Dr.Mustafa Güneş, Palyatif bakımın önemini vurgulayarak; Palyatif bakım, yaşamı tehdit eden hastalıklardan kaynaklanan problemler ile karşılaşan hastaların ve hasta yakınlarının yaşam kalitesini, başta ağrı olmak üzere tüm fiziksel, psikososyal ve ruhsal problemlerin erken tespit edilerek ve etkili değerlendirmeler yapılarak önlenmesi veya giderilmesi yolları ile arttıran bir yaklaşımdır. Hastalarımıza bu yönde destek veren tüm birimlerimize teşekkür eder, başarılarımızın devamını dilerim” dedi. Düzenlenen program sertifikaların kursiyerlere dağıtımı ve hatıra fotoğraf çekimi yapıldıktan sonra son buldu.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2. Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 11 Mart-29 Mart 2019 tarihleri arasında planlanarak başarılı bir şekilde düzenlendi. Eğitimi başarıyla tamamlayan hemşirelere sertifikaları törenle verildi. Düzenlenen sertifika programına Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ilgili birimleri ve Hastane Yönetim Ekibi katılım gösterdiler.

PALYATİF BAKIMIN ÖNEMİ

Programın yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Doç.Dr.Mustafa Güneş, Palyatif bakımın önemini vurgulayarak; Palyatif bakım, yaşamı tehdit eden hastalıklardan kaynaklanan problemler ile karşılaşan hastaların ve hasta yakınlarının yaşam kalitesini, başta ağrı olmak üzere tüm fiziksel, psikososyal ve ruhsal problemlerin erken tespit edilerek ve etkili değerlendirmeler yapılarak önlenmesi veya giderilmesi yolları ile arttıran bir yaklaşımdır. Hastalarımıza bu yönde destek veren tüm birimlerimize teşekkür eder, başarılarımızın devamını dilerim” dedi. Düzenlenen program sertifikaların kursiyerlere dağıtımı ve hatıra fotoğraf çekimi yapıldıktan sonra son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.