Farabi’de personel eğitimde!

Sağlık 12.12.2019 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi’de personel eğitimde!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi personellere yönelik olarak sunduğu hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda önce Başhekim Doç.Dr.Mustafa Güneş teknik servis görevlileri ile buluştu ardından ise Acil Servis çalışanlarına ‘Kuduz’ eğitimi verildi. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş başkanlığında gerçekleştirilen personel buluşma günlerinin bu haftaki katılımcıları hastanede görevli teknik servis personelleri oldu. İlgili Yönetim birimleri de toplantıya katılım sağladılar. PERSONELLERDEN ÖNERİLERİ ALINDI Toplantında; Çalışma şartları, görev alanlarına giren işler, görev tanımları, hastane yönetiminden istekleri ve önerileri alınarak fikir alış verişinde bulunuldu. Motivasyonlarına önemli bir katkı sağlayan görüşmeden memnun kaldıklarını belirten personeller, Başhekim ve Hastane Yönetiminin kendileri ile ve yaşadıkları problemleri yetkili kişi olarak dinlemelerini memnuniyetle karşıladıklarını ve teşekkür ettiklerini dile getirdiler. PERSONELE ‘KUDUZ’ EĞİTİMİ Daha sonra ise Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde personellere yönelik olarak sunduğu hizmet içi eğitimlerinde “Kuduz” konusu konuşuldu. Acil Servis çalışanlarına hastanenin eğitim birimi tarafından kuduz hastalığının ne olduğu, nasıl bulaştığı, korunma, alınacak tedbirler, hastalıklarla ilgili tanılar ve hastalık sonrası, yapılması gerekenler konusunda geniş bilgi.      

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi personellere yönelik olarak sunduğu hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda önce Başhekim Doç.Dr.Mustafa Güneş teknik servis görevlileri ile buluştu ardından ise Acil Servis çalışanlarına ‘Kuduz’ eğitimi verildi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş başkanlığında gerçekleştirilen personel buluşma günlerinin bu haftaki katılımcıları hastanede görevli teknik servis personelleri oldu. İlgili Yönetim birimleri de toplantıya katılım sağladılar.

PERSONELLERDEN ÖNERİLERİ ALINDI

Toplantında; Çalışma şartları, görev alanlarına giren işler, görev tanımları, hastane yönetiminden istekleri ve önerileri alınarak fikir alış verişinde bulunuldu. Motivasyonlarına önemli bir katkı sağlayan görüşmeden memnun kaldıklarını belirten personeller, Başhekim ve Hastane Yönetiminin kendileri ile ve yaşadıkları problemleri yetkili kişi olarak dinlemelerini memnuniyetle karşıladıklarını ve teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

PERSONELE ‘KUDUZ’ EĞİTİMİ

Daha sonra ise Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde personellere yönelik olarak sunduğu hizmet içi eğitimlerinde “Kuduz” konusu konuşuldu. Acil Servis çalışanlarına hastanenin eğitim birimi tarafından kuduz hastalığının ne olduğu, nasıl bulaştığı, korunma, alınacak tedbirler, hastalıklarla ilgili tanılar ve hastalık sonrası, yapılması gerekenler konusunda geniş bilgi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.