19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Farabi'de polis teşkilatı unutulmadı!

Darıca 14.04.2020 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi'de polis teşkilatı unutulmadı!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü, Polis Haftası Nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüklerini unutmadı. Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şahaser Şen ve Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili’ ye güzel bir sürpriz hazırlandı. Hastane bahçesinde Başhekim Doç. Dr Mustafa Güneş ve İlçe Sağlık Müdürü Dr Ulaş Doğan'ın katılımıyla emniyet mensuplarına pasta kesildi ve ikramlarda bulunuldu. Bu süreçte hem sağlık çalışanlarının yanında oldukları için hemde görevlerini büyük bir özveri ile getirdikleri için kendilerine teşekkür edildi. Hastane Yönetiminde katıldığı bu anlamlı organizasyonda söz alan hastane başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş; Zaman ve mekan kavramı gözetmeksizin, büyük bir özveriyle çalışan ve verilen her görevi layıkıyla yerine getiren; tüm insanlığa karşı hoşgörülü ve güler yüzlü davranan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175. yıl dönümünü kutlar; Vatan, millet, bayrak ve mukaddes değerler için görevleri basında şehit düşmüş kahraman polislerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, gazilerimize minnet ve saygılarımızı sunarız. İfadelerini kullandı
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü, Polis Haftası Nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüklerini unutmadı. Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şahaser Şen ve Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili’ ye güzel bir sürpriz hazırlandı. Hastane bahçesinde Başhekim Doç. Dr Mustafa Güneş ve İlçe Sağlık Müdürü Dr Ulaş Doğan'ın katılımıyla emniyet mensuplarına pasta kesildi ve ikramlarda bulunuldu. Bu süreçte hem sağlık çalışanlarının yanında oldukları için hemde görevlerini büyük bir özveri ile getirdikleri için kendilerine teşekkür edildi.

Hastane Yönetiminde katıldığı bu anlamlı organizasyonda söz alan hastane başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş; Zaman ve mekan kavramı gözetmeksizin, büyük bir özveriyle çalışan ve verilen her görevi layıkıyla yerine getiren; tüm insanlığa karşı hoşgörülü ve güler yüzlü davranan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175. yıl dönümünü kutlar; Vatan, millet, bayrak ve mukaddes değerler için görevleri basında şehit düşmüş kahraman polislerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, gazilerimize minnet ve saygılarımızı sunarız. İfadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.