19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Farabi’de Tıp Bayramı Kutlandı

Darıca 15.03.2018 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Farabi’de Tıp Bayramı Kutlandı

Darıca Farabi Devlet Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramını düzenlediği güzel bir etkinlik ile kutladı.

Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş başkanlığında düzenlenen kutlamaya hastane yönetimi ve hastane doktorları katılım sağladı. Başhekim Güneş, “Tıp sadece bir meslek değil aynı zamanda bir sanattır. Hem de ondan insanlık sevgisinin kopamadığı çok zor bir sanat. Bizler zor olan yolu seçtik. Tüm bu zorluklara rağmen, dün olduğu gibi bugün de, bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan anlayışın sahipleri olarak, gece gündüz demeden insanlarımızın sağlığı için hizmet sunmaktayız.” dedi. Başhekim Güneş hekimler için kendi yazdığı bir şiiri de bu anlamlı günde doktorlara armağan etti. Ayrıca katılımcılara akıllarda kalacak olan bir müzik ziyafeti de sunuldu. Başhekim Güneş konuşmasının arından kendi elleri ile kestiği pastayı katılımcılara ikram ederek doktorlar ve sağlık çalışanlarının meslekleri adına güzel bir sene geçmesini diledi. HASTANELER BULUŞTU 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Gebze Fatih Devlet Hastanesi yönetim kadrosu Darıca Farabi Devlet Hastanesine anlamlı ve samimi bir ziyaret gerçekleştirdiler. Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Gökhan Nalbant’a; Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Esen aydemir, İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet Demir ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ferhat Yücel bu anlamlı ziyarete eşlik ettiler.  Aynı bölgede bulunan bu iki güzide devlet hastanesinin yönetim kadrolarının bir araya gelmesi oldukça içten bir ortama vesile oldu. Gebze Fatih Devlet Hastanesi ekibi 14 Mart dolayısıyla getirdikleri karanfilleri hastane yönetim ekibine sundular. Başhekim Güneş, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ile getirerek misafirlerine ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.
Darıca Farabi Devlet Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramını düzenlediği güzel bir etkinlik ile kutladı.

Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş başkanlığında düzenlenen kutlamaya hastane yönetimi ve hastane doktorları katılım sağladı. Başhekim Güneş, “Tıp sadece bir meslek değil aynı zamanda bir sanattır. Hem de ondan insanlık sevgisinin kopamadığı çok zor bir sanat. Bizler zor olan yolu seçtik. Tüm bu zorluklara rağmen, dün olduğu gibi bugün de, bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan anlayışın sahipleri olarak, gece gündüz demeden insanlarımızın sağlığı için hizmet sunmaktayız.” dedi. Başhekim Güneş hekimler için kendi yazdığı bir şiiri de bu anlamlı günde doktorlara armağan etti. Ayrıca katılımcılara akıllarda kalacak olan bir müzik ziyafeti de sunuldu. Başhekim Güneş konuşmasının arından kendi elleri ile kestiği pastayı katılımcılara ikram ederek doktorlar ve sağlık çalışanlarının meslekleri adına güzel bir sene geçmesini diledi.

HASTANELER BULUŞTU

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Gebze Fatih Devlet Hastanesi yönetim kadrosu Darıca Farabi Devlet Hastanesine anlamlı ve samimi bir ziyaret gerçekleştirdiler. Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Gökhan Nalbant’a; Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Esen aydemir, İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet Demir ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ferhat Yücel bu anlamlı ziyarete eşlik ettiler.  Aynı bölgede bulunan bu iki güzide devlet hastanesinin yönetim kadrolarının bir araya gelmesi oldukça içten bir ortama vesile oldu. Gebze Fatih Devlet Hastanesi ekibi 14 Mart dolayısıyla getirdikleri karanfilleri hastane yönetim ekibine sundular. Başhekim Güneş, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ile getirerek misafirlerine ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.