Farabi’de Yangın Tatbikatı

Darıca 30.03.2018 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Farabi’de Yangın Tatbikatı

Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde yangın tatbikatı yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli personeller tarafından Darıca Farabi Devlet Hastanesi çalışanlarına yönelik yangın eğitimi uygulamalı anlatıldı. Eğitimde yangın çıkış sebepleri, yangınların sınıflandırılması, etkenleri, yangın yerindeki tehlikeler ve hareket tarzı, mücadele ve müdahale yöntemleri, yangın söndürmede kullanılan maddeler, söndürme prensipleri gibi konular hakkında bilgi verildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş “Düzenlenen bu eğitim programlarıyla çalışanlarımızın sürekli bilgi birikimini artırıyoruz. EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDECEK Bu eğitimle de çalışanlarımız herhangi bir yangın durumunda en kısa sürede yapılması gerekenleri öğrendi. Yangına donanımlı bir şekilde müdahale edilmesi hayatı önem taşımaktadır. Bizim önceliğimiz özellikle çalışanlarımızın can güvenliğini sağlayabilmektir. Bu ve buna benzer eğitim çalışmalarımız devam edecek.” ifadelerini kullandı. Eğitimin ardından katılımcılar, uygulamalı tatbikat gerçekleştirdi. Hastane çalışanlarına yangına nasıl müdahale edilmesini uygulamalı olarak gerçekleştirdi.  Ardından hastane çalışanları itfaiye ekiplerinin kontrolü altında yakılan ateşi yangın tüpüyle söndürdü.
Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde yangın tatbikatı yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli personeller tarafından Darıca Farabi Devlet Hastanesi çalışanlarına yönelik yangın eğitimi uygulamalı anlatıldı. Eğitimde yangın çıkış sebepleri, yangınların sınıflandırılması, etkenleri, yangın yerindeki tehlikeler ve hareket tarzı, mücadele ve müdahale yöntemleri, yangın söndürmede kullanılan maddeler, söndürme prensipleri gibi konular hakkında bilgi verildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş “Düzenlenen bu eğitim programlarıyla çalışanlarımızın sürekli bilgi birikimini artırıyoruz.

EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDECEK

Bu eğitimle de çalışanlarımız herhangi bir yangın durumunda en kısa sürede yapılması gerekenleri öğrendi. Yangına donanımlı bir şekilde müdahale edilmesi hayatı önem taşımaktadır. Bizim önceliğimiz özellikle çalışanlarımızın can güvenliğini sağlayabilmektir. Bu ve buna benzer eğitim çalışmalarımız devam edecek.” ifadelerini kullandı. Eğitimin ardından katılımcılar, uygulamalı tatbikat gerçekleştirdi. Hastane çalışanlarına yangına nasıl müdahale edilmesini uygulamalı olarak gerçekleştirdi.  Ardından hastane çalışanları itfaiye ekiplerinin kontrolü altında yakılan ateşi yangın tüpüyle söndürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.