Farabi’de yeni kan alma yeri hizmette!

Darıca 08.12.2019 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi’de yeni kan alma yeri hizmette!

Farabi’de yeni kan alma birimini hizmete girdi. Yeni hizmete giren kan alma birimleri sayesinde kan verme işlemleri için bekleme süresi kısalacak hem de hastalar stresten uzaklaşacak. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni kan alma birimini hizmete sundu. Hastane bünyesinde hizmet vermekte olan kan alma birimlerine yenileri eklenerek oluşabilecek yoğunluğun önüne geçilmesi hedeflenerek bu uygulamanın başlatıldığı dile getirildi. BEKLEME SÜRELERİ KISALACAK Hastanenin -1 kattaki çocuk kan alma, -2. Katında bulunan acil servis kan alma ve zemin katta sağlık kurulunda bulunan kan alma birimlerine ek olarak 1.katta yeni kan alama birimi kurularak hastalarının muayene olduğu yerlerde kan alma işlemleri gerçekleştirilmeye başlandı. Hizmete giren bu kan alma birimleri sayesinde hem hastalar kan verme işlemleri için bekleme süreleri kısalacak hem de hastalar streslerinden az da olsa uzaklaşarak daha sağlıklı bir ortamda işlemlerini gerçekleştireceklerdir. 5 ALANDA KAN ALMA İŞLEMLERİ YAPILACAK Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklama da; “1.kata ek bir tane daha kan alma birimi kurularak toplam 5 alanda kan alma işlemleri yapılarak hastaların daha rahat bir ortamda sağlık işlemlerini gerçekleştirmek için bu tür hizmetlerin devam edileceğini ve bölge halkına sağlık hizmeti sunmak için gereken tüm gayret ve özverinin gerçekleştirileceği bilgisi verildi.

Farabi’de yeni kan alma birimini hizmete girdi. Yeni hizmete giren kan alma birimleri sayesinde kan verme işlemleri için bekleme süresi kısalacak hem de hastalar stresten uzaklaşacak.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni kan alma birimini hizmete sundu. Hastane bünyesinde hizmet vermekte olan kan alma birimlerine yenileri eklenerek oluşabilecek yoğunluğun önüne geçilmesi hedeflenerek bu uygulamanın başlatıldığı dile getirildi.

BEKLEME SÜRELERİ KISALACAK

Hastanenin -1 kattaki çocuk kan alma, -2. Katında bulunan acil servis kan alma ve zemin katta sağlık kurulunda bulunan kan alma birimlerine ek olarak 1.katta yeni kan alama birimi kurularak hastalarının muayene olduğu yerlerde kan alma işlemleri gerçekleştirilmeye başlandı. Hizmete giren bu kan alma birimleri sayesinde hem hastalar kan verme işlemleri için bekleme süreleri kısalacak hem de hastalar streslerinden az da olsa uzaklaşarak daha sağlıklı bir ortamda işlemlerini gerçekleştireceklerdir.

5 ALANDA KAN ALMA İŞLEMLERİ YAPILACAK

Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklama da; “1.kata ek bir tane daha kan alma birimi kurularak toplam 5 alanda kan alma işlemleri yapılarak hastaların daha rahat bir ortamda sağlık işlemlerini gerçekleştirmek için bu tür hizmetlerin devam edileceğini ve bölge halkına sağlık hizmeti sunmak için gereken tüm gayret ve özverinin gerçekleştirileceği bilgisi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.