FARABİ’DEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR!

Darıca 25.05.2018 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

FARABİ’DEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Ekipleri tarafından hastane çevresine yapılan hizmetler için Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Hastane Başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Ekipleri ve hastane bahçıvanları tarafından, hastane bahçesinde çeşitli alanlara bank ve kamelyalar monte edildi. Hastaneye gelen vatandaşların dinlenme ve bekleme ihtiyaçlarını karşılamak için hasta yoğunluğun fazla olduğu alanlardaki eski, yıpranmış ve zarar görmüş banklar kaldırılarak yerlerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen 50 adet bank ve 5 adet kamelya konuldu.” dedi. GÜNEŞ’TEN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR Güneş, “Hastanemize başvuran hasta ve hasta yakınlarına tüm alanlarda hizmet vermenin birinci önceliğimiz, bu sebeple bu tür çalışmalarımız devam edecek. Ayrıca hastane yönetimi olarak başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın İlhan Bayram’a ve belediye çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkürlerimizi iletiriz.” dedi.
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Ekipleri tarafından hastane çevresine yapılan hizmetler için Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Hastane Başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Ekipleri ve hastane bahçıvanları tarafından, hastane bahçesinde çeşitli alanlara bank ve kamelyalar monte edildi. Hastaneye gelen vatandaşların dinlenme ve bekleme ihtiyaçlarını karşılamak için hasta yoğunluğun fazla olduğu alanlardaki eski, yıpranmış ve zarar görmüş banklar kaldırılarak yerlerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen 50 adet bank ve 5 adet kamelya konuldu.” dedi.

GÜNEŞ’TEN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Güneş, “Hastanemize başvuran hasta ve hasta yakınlarına tüm alanlarda hizmet vermenin birinci önceliğimiz, bu sebeple bu tür çalışmalarımız devam edecek. Ayrıca hastane yönetimi olarak başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın İlhan Bayram’a ve belediye çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkürlerimizi iletiriz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.