Farabi EAH, koronavirüsüyle mücadele edecek

Darıca 16.03.2020 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi EAH, koronavirüsüyle mücadele edecek

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, referans hastane olarak ilan edildi. Bu kapsamda Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi koronavirüsü vakalarına müdahale edecek. Tüm dünyanın gündemine oturan koronavirüsü ile ilgili tedbirler her geçen gün artarak devam ediyor. İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri her gün toplantı düzenleyerek yeni gelişmeleri ve tedbirleri tartışıyor. Türkiye’de de vakaların görülmeye başlanması üzerine ilimizde Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi referans hastane olarak belirlenerek koronavirüsü vakalarına müdahale edecek. "KALABALIK ALAN" İl Sağlık Müdürü Şenol Erguney, korona virüsüyle ilgili bilgi için resmi kurumların paylaşımlarına itibar edilmesi gerektiğini hatırlatarak, her türlü virüsten korunmanın asıl yolunun hijyen olduğunu söyledi. Erguney, “Evlerinizi havalandırın, kalabalık alanlarda gezmeyin. Temiz hava alabileceğiniz ortamlara çıkın. En iyi dezenfektanın su ve sabun ile sık sık el yıkamak olduğunu unutmayın” dedi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, referans hastane olarak ilan edildi. Bu kapsamda Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi koronavirüsü vakalarına müdahale edecek.

Tüm dünyanın gündemine oturan koronavirüsü ile ilgili tedbirler her geçen gün artarak devam ediyor. İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri her gün toplantı düzenleyerek yeni gelişmeleri ve tedbirleri tartışıyor. Türkiye’de de vakaların görülmeye başlanması üzerine ilimizde Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi referans hastane olarak belirlenerek koronavirüsü vakalarına müdahale edecek.

"KALABALIK ALAN"

İl Sağlık Müdürü Şenol Erguney, korona virüsüyle ilgili bilgi için resmi kurumların paylaşımlarına itibar edilmesi gerektiğini hatırlatarak, her türlü virüsten korunmanın asıl yolunun hijyen olduğunu söyledi. Erguney, “Evlerinizi havalandırın, kalabalık alanlarda gezmeyin. Temiz hava alabileceğiniz ortamlara çıkın. En iyi dezenfektanın su ve sabun ile sık sık el yıkamak olduğunu unutmayın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.