Farabi EAH’ta yeni dönem!

Darıca 17.09.2020 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi EAH’ta yeni dönem!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Darıca Farabi Eğitim ve araştırma Hastanesi’nde servis sorumluları ile bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya tüm birim ve sorumluları katılırken, hastane yönetim kadrosuna yeni katılan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşen Aydın, Destek ve Kalite Müdürü Ramazan Akçakaya tanıtılarak yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında konuşuldu. Ayrıca pandemi sürecinde yaşananlar, yapılması planlanan hizmetler, hastane içinde daha kaliteli bir sağlık hizmeti verebilmek için neler yapılabileceği konuları hakkında fikir alış verişi yapıldı. BAŞHEKİM GÜNEŞ “DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN TÜM ÖZVERİYİ GÖSTERECEĞİZ” Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş toplantıda “Bu tür toplantıların yapıldığı ve yapılmaya da devam edeceğini ve daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla gereken tüm özveriyi göstereceklerini dile getirdi. Bu toplantılardan amaç personel yönetim arasında bir bağ kurmak ve çalışmalar hakkında her iki tarafında bilgilendirmesidir. Sorunların çözümü ve karar alınmasında çalışanların fikirlerini önemsediklerini bildiren Güneş, tüm arkadaşlarımıza bu zorlu süreçte verdikleri üstün gayretlerden dolayı teşekkür eder sağlıklı, mutlu çalışma ortamları dilerim” ifadelerinde bulunarak, pandemi sürecinde yaşanan sorunların çözümü konusundaki çalışmaların sürdürülerek vatandaşa daha kaliteli bir sağlık hizmeti verme gayretinde olduklarını belirtti.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Darıca Farabi Eğitim ve araştırma Hastanesi’nde servis sorumluları ile bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya tüm birim ve sorumluları katılırken, hastane yönetim kadrosuna yeni katılan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşen Aydın, Destek ve Kalite Müdürü Ramazan Akçakaya tanıtılarak yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında konuşuldu. Ayrıca pandemi sürecinde yaşananlar, yapılması planlanan hizmetler, hastane içinde daha kaliteli bir sağlık hizmeti verebilmek için neler yapılabileceği konuları hakkında fikir alış verişi yapıldı.

BAŞHEKİM GÜNEŞ “DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN TÜM ÖZVERİYİ GÖSTERECEĞİZ”

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş toplantıda “Bu tür toplantıların yapıldığı ve yapılmaya da devam edeceğini ve daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla gereken tüm özveriyi göstereceklerini dile getirdi. Bu toplantılardan amaç personel yönetim arasında bir bağ kurmak ve çalışmalar hakkında her iki tarafında bilgilendirmesidir. Sorunların çözümü ve karar alınmasında çalışanların fikirlerini önemsediklerini bildiren Güneş, tüm arkadaşlarımıza bu zorlu süreçte verdikleri üstün gayretlerden dolayı teşekkür eder sağlıklı, mutlu çalışma ortamları dilerim” ifadelerinde bulunarak, pandemi sürecinde yaşanan sorunların çözümü konusundaki çalışmaların sürdürülerek vatandaşa daha kaliteli bir sağlık hizmeti verme gayretinde olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.