Farabi EAH’tan, Fatih Devlet’e ziyaret!

Sağlık 19.09.2020 - 22:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi EAH’tan, Fatih Devlet’e ziyaret!

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Darıca Farabi EAH Başhekimi Mustafa Güneş ile birlikte, Gebze Fatih Devlet Hastanesi başhekimliğine yeni atanan Dr. İlyas Sarı ve ekibini ziyaret etti. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Darıca Farabi EAH Başhekimi Mustafa Güneş ile birlikte Fatih Devlet Hastanesi başhekimliği görevine yeni atanan Dr. İlyas Sarı ve yönetim ekibini ziyaret etti. Müdür Doğan ve Başhekim Güneş, yeni başhekim Sarı’ya çalışmalarında başarılar dileyerek, görevinin hayırlı olması temennilerinde bulundu.  Gerçekleştirilen ziyarette bölgemizin sağlık sorunlarına ve ülke çapında yaşanan pandemi süreci hakkında istişareler yapıldı. İLÇE SAĞLIK’TAN DESTEK SÖZÜ Güneş, Farabi EAH olarak koronovirüs kapsamında önemli atılımlar yaparak virüse karşı başarılı bir mücadele verdiklerini belirtip hastanede virüse karşı kullanılan teknoloji ve yöntemleri anlattı.   Doğan ise “Biz sağlıkçıların en büyük görevi hayat kurtarmak, COVİD-19 sürecinde değerli sağlıkçılarımıza göstermiş olduğu özveri için bir kez daha teşekkür ederim.” diyerek Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak hastane çalışanlarına her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Darıca Farabi EAH Başhekimi Mustafa Güneş ile birlikte, Gebze Fatih Devlet Hastanesi başhekimliğine yeni atanan Dr. İlyas Sarı ve ekibini ziyaret etti.

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Darıca Farabi EAH Başhekimi Mustafa Güneş ile birlikte Fatih Devlet Hastanesi başhekimliği görevine yeni atanan Dr. İlyas Sarı ve yönetim ekibini ziyaret etti. Müdür Doğan ve Başhekim Güneş, yeni başhekim Sarı’ya çalışmalarında başarılar dileyerek, görevinin hayırlı olması temennilerinde bulundu.  Gerçekleştirilen ziyarette bölgemizin sağlık sorunlarına ve ülke çapında yaşanan pandemi süreci hakkında istişareler yapıldı.

İLÇE SAĞLIK’TAN DESTEK SÖZÜ

Güneş, Farabi EAH olarak koronovirüs kapsamında önemli atılımlar yaparak virüse karşı başarılı bir mücadele verdiklerini belirtip hastanede virüse karşı kullanılan teknoloji ve yöntemleri anlattı.   Doğan ise “Biz sağlıkçıların en büyük görevi hayat kurtarmak, COVİD-19 sürecinde değerli sağlıkçılarımıza göstermiş olduğu özveri için bir kez daha teşekkür ederim.” diyerek Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak hastane çalışanlarına her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.