19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Farabi farkındalık oluşturuyor!

Darıca 25.03.2019 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Farabi farkındalık oluşturuyor!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi “ Yaşlılar Haftası” nedeniyle hastane bünyesine kurduğu stantlar ile bilinçlendirme sağlıyor.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi “ Yaşlılar Haftası” nedeniyle hastane bünyesine kurduğu stantlar ile bilinçlendirme sağlıyor. Evde Sağlık Hizmetleri biriminin öncülüğünde kurulan stant hastaneye başvuran hasta ve hasta yakınlarından da ilgi ile karşılandı. Hastanenin Evde Sağlık Hizmetleri birimi sunduğu sağlık hizmeti yaşlı ve bakıma ihtiyacı olan hastalar olmak üzere geniş bir kitlenin beğenisini kazanmıştı. Böylesine özel günlerde bu farkındalığın oluşturmasında sunduğu katkı ile de başarılarını sürdürmeye devam etti. ACİL TIP TEKNİSYENLERİ UNUTULMADI Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Acil Tıp Teknisyenleri unutulmayarak kendilerine güzel bir sürpriz hazırlandı. Hastane Yönetimin hazırladığı anlamlı bir etkinlikle bu özel gün kutlanarak pasta kesimi yapıldı. Hastane Yönetim Ekibi ve Acil Tıp Teknisyenlerinin katılım sağladığı bu güzel etkinlik takdir ile karşılandı. Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş “ İnsan hayatını her şeyin üstünde tutan, özveri ile çalışan ve bu kutsal görevi yerine getirirken karşılaşmış oldukları tüm zorluklara göğüs geren tüm ATT’lere teşekkür ediyor, 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri (ATT) gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.” dedi Böylesine özel günlerde hatırlanan hastane personelleri Hastane Yönetim Ekibine teşekkürlerini ilettiler.Hastane Yönetiminin de destek verdiği bu projelerinin devam edeceği ve kurum bünyesinin bu tür etkinliklere sürekli olarak açık olduğu bilgisi verildi.
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi “ Yaşlılar Haftası” nedeniyle hastane bünyesine kurduğu stantlar ile bilinçlendirme sağlıyor.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi “ Yaşlılar Haftası” nedeniyle hastane bünyesine kurduğu stantlar ile bilinçlendirme sağlıyor. Evde Sağlık Hizmetleri biriminin öncülüğünde kurulan stant hastaneye başvuran hasta ve hasta yakınlarından da ilgi ile karşılandı. Hastanenin Evde Sağlık Hizmetleri birimi sunduğu sağlık hizmeti yaşlı ve bakıma ihtiyacı olan hastalar olmak üzere geniş bir kitlenin beğenisini kazanmıştı. Böylesine özel günlerde bu farkındalığın oluşturmasında sunduğu katkı ile de başarılarını sürdürmeye devam etti.

ACİL TIP TEKNİSYENLERİ UNUTULMADI

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Acil Tıp Teknisyenleri unutulmayarak kendilerine güzel bir sürpriz hazırlandı. Hastane Yönetimin hazırladığı anlamlı bir etkinlikle bu özel gün kutlanarak pasta kesimi yapıldı. Hastane Yönetim Ekibi ve Acil Tıp Teknisyenlerinin katılım sağladığı bu güzel etkinlik takdir ile karşılandı.

Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş “ İnsan hayatını her şeyin üstünde tutan, özveri ile çalışan ve bu kutsal görevi yerine getirirken karşılaşmış oldukları tüm zorluklara göğüs geren tüm ATT’lere teşekkür ediyor, 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri (ATT) gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.” dedi Böylesine özel günlerde hatırlanan hastane personelleri Hastane Yönetim Ekibine teşekkürlerini ilettiler.Hastane Yönetiminin de destek verdiği bu projelerinin devam edeceği ve kurum bünyesinin bu tür etkinliklere sürekli olarak açık olduğu bilgisi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.