19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Farabi, Gebe Okulu Bilinçlendiriyor

Darıca 02.10.2019 - 09:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi, Gebe Okulu Bilinçlendiriyor

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma hastanesi gebe okulu farkını göstermeye devam ediyor. Anne ve baba adaylarına verdiği bilgilendirme hizmetlerinin yanı sıra doğum sonrasında bebek bakımı ve bebek sağlığı için de verdiği hizmetler ile farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Hastanenin gebe okulunda anne adaylarına anne ve bebek güvenli bağlanmanın yanında anne adaylarına doğum sonrasında bebekleri ile iletişim kurma yolları da uygulamalı bir şekilde anlatılmaktadır. Pratik ve teorik olarak 2 etaptan oluşacak bebek masajı eğitimi sonunda ebeveyn ile bebeği arasındaki bağ güçlendirmek hedeflenmektedir. Bebek masajı sırasında hem anne hem de bebek keyifli zaman geçirerek fiziksel ve duygusal olarak kesintisiz iletişim halindedir. Yapılan düzenli bebek masajları sayesinde; bebekte gaz/kolik sancıları azalacak, daha kaliteli uyumasını sağlayacak, dolaşım, sindirim, boşaltım sistemleri ve bağışıklık hormonları uyarılarak, bebeğin zihinsel ve fiziksel gelişimi daha iyi olacağı bilgileri verildi. Bebek Masajının Faydaları Güvenli bağlanmayı destekler Sözel ve sözel olmayan etkileşimi güçlendirir Birebir kaliteli vakit geçirilmesini sağlar Dil öncesi iletişim becerilerini kazandırır Saygı duyulduğunu htirir Bütün duyular kullanılır Besleyici temas, sevgi ve tolerans gerçekleşir İletişim Bilgileri: Adres: Fevziçakmak Mah, Dr. Zeki Acar Cd. No:62, Darıca/Kocaeli (3.Kat Gebe Eğitim Sınıfı) Dahili: Nevin AZAK- (262)6564344 (1351)

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma hastanesi gebe okulu farkını göstermeye devam ediyor. Anne ve baba adaylarına verdiği bilgilendirme hizmetlerinin yanı sıra doğum sonrasında bebek bakımı ve bebek sağlığı için de verdiği hizmetler ile farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Hastanenin gebe okulunda anne adaylarına anne ve bebek güvenli bağlanmanın yanında anne adaylarına doğum sonrasında bebekleri ile iletişim kurma yolları da uygulamalı bir şekilde anlatılmaktadır. Pratik ve teorik olarak 2 etaptan oluşacak bebek masajı eğitimi sonunda ebeveyn ile bebeği arasındaki bağ güçlendirmek hedeflenmektedir. Bebek masajı sırasında hem anne hem de bebek keyifli zaman geçirerek fiziksel ve duygusal olarak kesintisiz iletişim halindedir. Yapılan düzenli bebek masajları sayesinde; bebekte gaz/kolik sancıları azalacak, daha kaliteli uyumasını sağlayacak, dolaşım, sindirim, boşaltım sistemleri ve bağışıklık hormonları uyarılarak, bebeğin zihinsel ve fiziksel gelişimi daha iyi olacağı bilgileri verildi.

Bebek Masajının Faydaları

Güvenli bağlanmayı destekler

Sözel ve sözel olmayan etkileşimi güçlendirir

Birebir kaliteli vakit geçirilmesini sağlar

Dil öncesi iletişim becerilerini kazandırır

Saygı duyulduğunu htirir

Bütün duyular kullanılır

Besleyici temas, sevgi ve tolerans gerçekleşir

İletişim Bilgileri:

Adres: Fevziçakmak Mah, Dr. Zeki Acar Cd. No:62, Darıca/Kocaeli (3.Kat Gebe Eğitim Sınıfı)

Dahili: Nevin AZAK- (262)6564344 (1351)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.