Farabi, iftarda buluştu!

Darıca 16.05.2019 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Farabi, iftarda buluştu!

Darıca Farabi EAH Personelleri Geleneksel Hale Gelen İftar Programında Buluştu. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelleri ve aileleri düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Düzenlenen iftar programına Hastane Yönetim Ekibi de katılım gösterdiler. GÜNEŞ:  HER ÇALIŞANIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ Hastane Başhekimi Doç.Dr. Mustafa GÜNEŞ, Ramazan ayı dolayısıyla birlik ve beraberliği arttırmak, hem de Ramazan ayının paylaşma ruhuna yakışır bir iftar programı düzenlemek istediklerini ifade etti. Başhekim Güneş, “Temizlikten güvenliğe, sağlık bakım hizmetlerinden hastane idaremize kadar her çalışanımız bizim için çok önemli. Bu nedenle davetimize katılarak bizleri onurlandıran tüm kıymetli misafirlerimize, mesai arkadaşlarıma ve ailelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.” dedi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya gelen hastane personelleri iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Darıca Farabi EAH Personelleri Geleneksel Hale Gelen İftar Programında Buluştu. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelleri ve aileleri düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Düzenlenen iftar programına Hastane Yönetim Ekibi de katılım gösterdiler.

GÜNEŞ:  HER ÇALIŞANIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Hastane Başhekimi Doç.Dr. Mustafa GÜNEŞ, Ramazan ayı dolayısıyla birlik ve beraberliği arttırmak, hem de Ramazan ayının paylaşma ruhuna yakışır bir iftar programı düzenlemek istediklerini ifade etti. Başhekim Güneş, “Temizlikten güvenliğe, sağlık bakım hizmetlerinden hastane idaremize kadar her çalışanımız bizim için çok önemli. Bu nedenle davetimize katılarak bizleri onurlandıran tüm kıymetli misafirlerimize, mesai arkadaşlarıma ve ailelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.” dedi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya gelen hastane personelleri iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.