Farabi Resetleniyor

Darıca 13.04.2018 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Farabi Resetleniyor

Darıca Farabi Devlet Hastanesi her alanda kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Hastanenin Evsel Atık Deposuna dışarıdan gelebilecek haşarat ve kemirgenleri önlemek amacıyla otomatik kapı yapıldı. Hastanede oluşan evsel atıkların toplu bir şekilde muhafaza edilmesi ve atıkları dış etkenlerden korumak amaçlı olarak depo otomatik kapı ile desteklendi. Sensörlü ve uzaktan kumandalı kapı sayesinde depolama işlemlerinin daha da kolay olacağı belirlenmiştir.

Darıca Farabi Devlet Hastanesi her alanda kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Hastanenin Evsel Atık Deposuna dışarıdan gelebilecek haşarat ve kemirgenleri önlemek amacıyla otomatik kapı yapıldı.

Hastanede oluşan evsel atıkların toplu bir şekilde muhafaza edilmesi ve atıkları dış etkenlerden korumak amaçlı olarak depo otomatik kapı ile desteklendi. Sensörlü ve uzaktan kumandalı kapı sayesinde depolama işlemlerinin daha da kolay olacağı belirlenmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.