Farabi, tayini çıkan personelini unutmadı

Darıca 24.09.2019 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi, tayini çıkan personelini unutmadı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi sunduğu hasta odaklı hizmetlerin yanı sıra personellerinin önemli günlerinde de yanında olmaya devam ediyor. Hastane personellerinden olan Bülent Başar’ın tayinin çıkması nedeniyle hasta yönetimi ve mesai arkadaşları tarafından bir veda organizasyonu düzenlendi. Düzenlenen organizasyona Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş başta olmak üzere hastane idari ekibi ve birlikte görev aldığı mesai arkadaşları da katılım sağladılar. Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş; kendisine yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi sunduğu hasta odaklı hizmetlerin yanı sıra personellerinin önemli günlerinde de yanında olmaya devam ediyor.

Hastane personellerinden olan Bülent Başar’ın tayinin çıkması nedeniyle hasta yönetimi ve mesai arkadaşları tarafından bir veda organizasyonu düzenlendi. Düzenlenen organizasyona Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş başta olmak üzere hastane idari ekibi ve birlikte görev aldığı mesai arkadaşları da katılım sağladılar. Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş; kendisine yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.