GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Farabi’ye 2 uzman doktor atandı

Darıca 22.11.2019 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi’ye 2 uzman doktor atandı

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğine göre Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 2 uzman doktor atandı. Kocaeli’de ki tüm sağlık tesislerinin kadro ihtiyaçlarına göre açılan uygun kadrolara her branştan başvuran sağlık çalışanlarının müracaatları, oluşturulan komisyon tarafından değerlendirildi. Bu şekilde 2019 Kasım ayı döneminde yer değişikliği usul ve esaslarına göre atamaları gerçekleşen 41 personel önümüzdeki dönemde talep ettikleri yeni sağlık tesislerinde göreve başlayacak. Sağlık personellerinin yoğun olarak talep ettiği il içi atama işlemleri hakkında açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Bakanlığımızın ilgili mevzuatı gereğince sağlık tesislerinde ihtiyaç duyulan birimlere, nitelikli sağlık hizmetlerinin devamını sağlamak için, Kasım dönemi il içi atamalar tamamlandı. Aile bütünlüğünü korumak, ulaşım kolaylığı, şeffaflık, çalışan memnuniyeti açısından çok önemsediğimiz bu uygulama personelimizin motivasyonunu arttırarak işlerinde daha başarılı olmalarını sağlıyor. Talepleri doğrultusunda atamaları gerçekleşen sağlık çalışanlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum” dedi.   41 SAĞLIK PERSONELİ YENİ GÖREVİNE BAŞLAYACAK Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1 İç Hastalıkları Uzmanı, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1, Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğüne 1 personel, Ayrıca 5 Tıbbi Sekreter, 3 Röntgen Teknisyeni, 3 İlk ve Acil yardım Teknisyeni/Teknikeri, 2 Toplum Sağlığı Memuru, 1 Patolojik Anatomi Teknikeri, 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 2 Hizmetli personel ataması gerçekleşti. Atama işlemleri yapılan sağlık personelleri önümüzdeki günlerde yeni görev yerlerine başlayacak.

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğine göre Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 2 uzman doktor atandı. Kocaeli’de ki tüm sağlık tesislerinin kadro ihtiyaçlarına göre açılan uygun kadrolara her branştan başvuran sağlık çalışanlarının müracaatları, oluşturulan komisyon tarafından değerlendirildi. Bu şekilde 2019 Kasım ayı döneminde yer değişikliği usul ve esaslarına göre atamaları gerçekleşen 41 personel önümüzdeki dönemde talep ettikleri yeni sağlık tesislerinde göreve başlayacak. Sağlık personellerinin yoğun olarak talep ettiği il içi atama işlemleri hakkında açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Bakanlığımızın ilgili mevzuatı gereğince sağlık tesislerinde ihtiyaç duyulan birimlere, nitelikli sağlık hizmetlerinin devamını sağlamak için, Kasım dönemi il içi atamalar tamamlandı. Aile bütünlüğünü korumak, ulaşım kolaylığı, şeffaflık, çalışan memnuniyeti açısından çok önemsediğimiz bu uygulama personelimizin motivasyonunu arttırarak işlerinde daha başarılı olmalarını sağlıyor. Talepleri doğrultusunda atamaları gerçekleşen sağlık çalışanlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum” dedi.  

41 SAĞLIK PERSONELİ YENİ GÖREVİNE BAŞLAYACAK

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1 İç Hastalıkları Uzmanı, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1, Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğüne 1 personel, Ayrıca 5 Tıbbi Sekreter, 3 Röntgen Teknisyeni, 3 İlk ve Acil yardım Teknisyeni/Teknikeri, 2 Toplum Sağlığı Memuru, 1 Patolojik Anatomi Teknikeri, 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 2 Hizmetli personel ataması gerçekleşti. Atama işlemleri yapılan sağlık personelleri önümüzdeki günlerde yeni görev yerlerine başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.