19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

FARABİ'YE ÇEKİ DÜZEN GELİYOR

Gebze 10.02.2016 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

FARABİ'YE ÇEKİ DÜZEN GELİYOR

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Şenol Ergüney ve beraberindekiler Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ni inceledi. Uygun görülen değişiklikler ve düzenlemeler için tarihler belirlendi.

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve beraberindeki heyet,  Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne değerlendirme ziyaretinde bulundu.  Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney  ve beraberinde Seka Devlet Hastanesi yöneticilerinin bulunduğu heyete hastane Yöneticisi/Başhekim.Hikmet Yaşar ve yöneticiler eşlik etti. Sağlık tesislerinin verimli çalışması, kaliteli bir sağlık hizmeti alabilmesi için alınması gereken her türlü tedbirleri ve çalışmaları yerinde görmek, farklı bir gözle değerlendirmek, yaşanan aksaklıkları tespit etmek amacı ile yapılan ziyaretlerde acil servis, yemekhane, çamaşırhane, depolar, kazan dairesi gezilerek değerlendirmeler yapıldı.Uygun görülen değişiklikler ve düzenlemeler için tarihler  belirlendi. Denetimlerin Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı diğer hastanelerde de periyodik ve anlık olarak devam edeceğini bildirdi.
Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Şenol Ergüney ve beraberindekiler Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ni inceledi. Uygun görülen değişiklikler ve düzenlemeler için tarihler belirlendi.

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve beraberindeki heyet,  Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne değerlendirme ziyaretinde bulundu. 

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney  ve beraberinde Seka Devlet Hastanesi yöneticilerinin bulunduğu heyete hastane Yöneticisi/Başhekim.Hikmet Yaşar ve yöneticiler eşlik etti.

Sağlık tesislerinin verimli çalışması, kaliteli bir sağlık hizmeti alabilmesi için alınması gereken her türlü tedbirleri ve çalışmaları yerinde görmek, farklı bir gözle değerlendirmek, yaşanan aksaklıkları tespit etmek amacı ile yapılan ziyaretlerde acil servis, yemekhane, çamaşırhane, depolar, kazan dairesi gezilerek değerlendirmeler yapıldı.Uygun görülen değişiklikler ve düzenlemeler için tarihler  belirlendi.

Denetimlerin Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı diğer hastanelerde de periyodik ve anlık olarak devam edeceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.