“Farklı ve örnek bir takım olacağız!”

Spor 19.10.2018 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Farklı ve örnek bir takım olacağız!”

İnce dokunuşlarıyla Kırklarelispor maçının kilidini çözen Darıca G.B Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, sarı yeşilli temsilcimizdeki kariyerine 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşarken, ayaklarını yere sağlam basarak farklı ve örnek bir takım olma yolunda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Göreve geleli sadece 5 gün olan, takımının başında çıktığı iki antrenmanda profesyonel çalışma metotlarıyla kalitesini çok kısa sürede htirerek, oyun mantalitesini futbolcularına adeta ezberleten Darıca G.B Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, ilk maçında takımını zafere taşımanın mutluluğunu yaşadı. 1-0 kazanılan Kırklarelispor maçında bir dakika olsun yerine oturmayan Derelioğlu, maçı yaşayarak elde edilen galibiyette önemli bir rol oynasa da, zaferin mimarı olarak oyuncularını gösterdi. DERELİOĞLU: HEM HAKEMİ, HEM DE RAKİBİ YENDİK Karşılamayla ilgili düşüncelerini belirten Derelioğlu, maçın hakeminin tüm taktir haklarını ev sahibi takımdan yana kullandığını belirterek, ‘’Hem hakemi, hem de rakibi yendik’’ diyere maçın hakemine olan sitemini dile getirdi. Oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini vurgulayan Derelioğlu, ‘’Futbolcularımız değişime karşı çok iyi bir reaksiyon göstererek oyun disiplinine sadık kaldılar. Bu da bizim gerçekten çok iyi bir takım olduğumuzu gösterdi. Her geçen hafta daha iyi olacağız. Bu galibiyet, sürdürülebilir başarı geldikçe daha anlamlı olacak’’dedi. DERELİOĞLU: HEDEFİMİZ BAYRAĞI EN İLERİYE TAŞIMAK Ayaklarını yere sağlam bir şekilde basarak yollarına devam edeceklerini kaydeden Derelioğlu, ‘’Önümüzdeki çok uzun bir maraton var. Önemli olan bu maratonda bayrağı en ileriye taşımak. Biliyorsunuz belediye başkanımız da maratoncu(gülerek). Kırklarelispor maçı artık geride kaldı. Önümüzdeki 3 puan hedeflediğimiz bir Bugsaşspor maçı var. Yoğun maç trafiği nedeniyle, bu maç öncesinde aktif dinlenme yaparak maça diri bir şekilde çıkacağız. Kazanmak için her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’’dedi.
İnce dokunuşlarıyla Kırklarelispor maçının kilidini çözen Darıca G.B Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, sarı yeşilli temsilcimizdeki kariyerine 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşarken, ayaklarını yere sağlam basarak farklı ve örnek bir takım olma yolunda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Göreve geleli sadece 5 gün olan, takımının başında çıktığı iki antrenmanda profesyonel çalışma metotlarıyla kalitesini çok kısa sürede htirerek, oyun mantalitesini futbolcularına adeta ezberleten Darıca G.B Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, ilk maçında takımını zafere taşımanın mutluluğunu yaşadı. 1-0 kazanılan Kırklarelispor maçında bir dakika olsun yerine oturmayan Derelioğlu, maçı yaşayarak elde edilen galibiyette önemli bir rol oynasa da, zaferin mimarı olarak oyuncularını gösterdi.

DERELİOĞLU: HEM HAKEMİ, HEM DE RAKİBİ YENDİK

Karşılamayla ilgili düşüncelerini belirten Derelioğlu, maçın hakeminin tüm taktir haklarını ev sahibi takımdan yana kullandığını belirterek, ‘’Hem hakemi, hem de rakibi yendik’’ diyere maçın hakemine olan sitemini dile getirdi. Oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini vurgulayan Derelioğlu, ‘’Futbolcularımız değişime karşı çok iyi bir reaksiyon göstererek oyun disiplinine sadık kaldılar. Bu da bizim gerçekten çok iyi bir takım olduğumuzu gösterdi. Her geçen hafta daha iyi olacağız. Bu galibiyet, sürdürülebilir başarı geldikçe daha anlamlı olacak’’dedi.

DERELİOĞLU: HEDEFİMİZ BAYRAĞI EN İLERİYE TAŞIMAK

Ayaklarını yere sağlam bir şekilde basarak yollarına devam edeceklerini kaydeden Derelioğlu, ‘’Önümüzdeki çok uzun bir maraton var. Önemli olan bu maratonda bayrağı en ileriye taşımak. Biliyorsunuz belediye başkanımız da maratoncu(gülerek). Kırklarelispor maçı artık geride kaldı. Önümüzdeki 3 puan hedeflediğimiz bir Bugsaşspor maçı var. Yoğun maç trafiği nedeniyle, bu maç öncesinde aktif dinlenme yaparak maça diri bir şekilde çıkacağız. Kazanmak için her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.