19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Faruk Işıkdağ Tayfunspor’u ağırladı

Spor 23.12.2018 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Faruk Işıkdağ Tayfunspor’u ağırladı

HİDROPAKS TAYFUNSPOR AİLESİ YAKACIK’TA BULUŞTU

Skor odaklı bir yönetim tarzını benimsemediğini her platformda açıkça gösteren Hidropaks Tayfunspor yönetimi, bu felsefesini dün bir kez daha pekiştiren bir davranışta bulundu. Süper Amatör Lig B Grubu’nda dün Kartepe Suadiye’ye 2-0 yenilerek Play-Off şansını yitiren bordo beyazlılar, maçın ardından İstanbul Yakacık’ta bulunan Gülbahar Sultan Restaurant’ta alabalık ziyafeti yaptı. NEZİH MEKAN GÜLBAHAR SULTAN Hidropaks Tayfunspor’un başarılı ve özverili yöneticisi Asbaşkan Maruf Işıkdağ’ın aynı zamanda kardeşi olan Faruk Işıkdağ’ın işletmeciliğini yaptığı nezih mekanda bir araya gelerek moral bulan bordo beyazlılar, mesire alanı içinde yer alan bir ortamda maçın stresini attılar. FARUK IŞIKDAĞ’DAN YAKIN İLGİ Hidropaks Tayfunspor ailesine son derece güzel bir misafirperverlik yapan Faruk Işıkdağ, Tayfunspor’u ağırlamaktan son derece mutluluk duyduğunu dile getirerek, Asbaşkan Maruf Işıkdağ nezdinde yönetim, teknik heyet ve futbolculara başarı temennisinde bulundu. Hidropaks Tayfunspor Sportif Direktörü Serdar Bulun, kendilerini sıcak ve samimi bir şekilde ağırlayarak moral veren Gülbahar Sultan Restaurant işletmecisi Faruk Işıkdağ’a teşekkür etti.  
HİDROPAKS TAYFUNSPOR AİLESİ YAKACIK’TA BULUŞTU

Skor odaklı bir yönetim tarzını benimsemediğini her platformda açıkça gösteren Hidropaks Tayfunspor yönetimi, bu felsefesini dün bir kez daha pekiştiren bir davranışta bulundu. Süper Amatör Lig B Grubu’nda dün Kartepe Suadiye’ye 2-0 yenilerek Play-Off şansını yitiren bordo beyazlılar, maçın ardından İstanbul Yakacık’ta bulunan Gülbahar Sultan Restaurant’ta alabalık ziyafeti yaptı.

NEZİH MEKAN GÜLBAHAR SULTAN

Hidropaks Tayfunspor’un başarılı ve özverili yöneticisi Asbaşkan Maruf Işıkdağ’ın aynı zamanda kardeşi olan Faruk Işıkdağ’ın işletmeciliğini yaptığı nezih mekanda bir araya gelerek moral bulan bordo beyazlılar, mesire alanı içinde yer alan bir ortamda maçın stresini attılar.

FARUK IŞIKDAĞ’DAN YAKIN İLGİ

Hidropaks Tayfunspor ailesine son derece güzel bir misafirperverlik yapan Faruk Işıkdağ, Tayfunspor’u ağırlamaktan son derece mutluluk duyduğunu dile getirerek, Asbaşkan Maruf Işıkdağ nezdinde yönetim, teknik heyet ve futbolculara başarı temennisinde bulundu. Hidropaks Tayfunspor Sportif Direktörü Serdar Bulun, kendilerini sıcak ve samimi bir şekilde ağırlayarak moral veren Gülbahar Sultan Restaurant işletmecisi Faruk Işıkdağ’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.