Fatih Araç’tan Gebze Belediyesi’ne çağrı

Siyaset 01.12.2020 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Fatih Araç’tan Gebze Belediyesi’ne çağrı

İyi Parti Gebze Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Araç Gebze Belediyesi’nin salgından dolayı işyerlerini kapatan esnafa gıda ve fatura yardımında bulunmasını talep etti. Covid-19 tedbirleri kapsamında kafe-restoran-lokanta gibi birçok işyeri ya tamamen kapatıldı ya da sadece paket servisi yapılmasını izin verildi. Durum böyle olunca da bu tür işyerlerinde çalışan garson, komi ve benzeri çalışanların çoğu işsiz kaldı. İşsiz kalan ve zor günler yaşayan esnaf ve çalışanlarla ilgili olarak İyi Parti Gebze Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Araç Gebze Belediyesi’ne çağrıda bulundu. İyi Partili Araç yaptığı çağrıda, “Bu paylaşımım siyasi değil vicdanidir. Gebze Belediyesi’nin dikkatine; bu zor günlerde iş yerleri kapanması dolayısıyla işsiz kalan başta garsonlar ve benzeri pozisyonlar olmak üzere birçok kişiye aylık erzak ve fatura yardımı yapılmalıdır birkaç yüz milyon bütçesi olan Gebze Belediyesi’ne çok büyük bir yük olmayacaktır” dedi.

İyi Parti Gebze Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Araç Gebze Belediyesi’nin salgından dolayı işyerlerini kapatan esnafa gıda ve fatura yardımında bulunmasını talep etti.

Covid-19 tedbirleri kapsamında kafe-restoran-lokanta gibi birçok işyeri ya tamamen kapatıldı ya da sadece paket servisi yapılmasını izin verildi. Durum böyle olunca da bu tür işyerlerinde çalışan garson, komi ve benzeri çalışanların çoğu işsiz kaldı. İşsiz kalan ve zor günler yaşayan esnaf ve çalışanlarla ilgili olarak İyi Parti Gebze Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Araç Gebze Belediyesi’ne çağrıda bulundu. İyi Partili Araç yaptığı çağrıda, “Bu paylaşımım siyasi değil vicdanidir. Gebze Belediyesi’nin dikkatine; bu zor günlerde iş yerleri kapanması dolayısıyla işsiz kalan başta garsonlar ve benzeri pozisyonlar olmak üzere birçok kişiye aylık erzak ve fatura yardımı yapılmalıdır birkaç yüz milyon bütçesi olan Gebze Belediyesi’ne çok büyük bir yük olmayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.