Fatih Damlar’a patladı 5-0

Spor 05.11.2018 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Fatih Damlar’a patladı 5-0

1.Küme C Grubu’nda mücadele veren temsilcimiz Çayırova Fatihspor, 4 maç sonra nefes aldı. Çayırova ekibi, Hüseyin Kamilçelebi’nin hat-trick yaptığı müsabakada rakibini 5-0 gibi farklı bir skorla geçti.

Kadro kalitesini sahaya yansıtamamanın sıkıntısını yaşayan sarı-siyahlılar, ilk ve tek galibiyetini 2.hafta maçında Gölcük Şirinköy’e karşı aldıktan sonra bir daha 3 puan yüzü görememişti. Tabiri caizse ‘saatli bomba gibi’ olan Çayırova Fatihspor, 7.hafta maçında konuk ettiği Başiskele Damlar’a patladı. KAMİLÇELEBİ’DEN HAT-TRİCK Şekerpınar Stadı’ndaki mücadelede müthiş bir 90 dakika çıkartan Çayırova ekibi, Hüseyin Kamilçelebi’nin hat-trick yaptığı müsabakada rakibini 5-0 gibi çarpıcı bir skorla mağlup ederek kötü gidişine ‘dur’ dedi. Erdi’nin de 3 asistle oynadığı karşılaşmada Çayırova Fatih’in diğer gollerini Şafak ve Alperen attı. Puanını 8’e çıkartan Çayırova Fatihspor gelecek hafta Halıdere’ye konuk olacak.
1.Küme C Grubu’nda mücadele veren temsilcimiz Çayırova Fatihspor, 4 maç sonra nefes aldı. Çayırova ekibi, Hüseyin Kamilçelebi’nin hat-trick yaptığı müsabakada rakibini 5-0 gibi farklı bir skorla geçti.

Kadro kalitesini sahaya yansıtamamanın sıkıntısını yaşayan sarı-siyahlılar, ilk ve tek galibiyetini 2.hafta maçında Gölcük Şirinköy’e karşı aldıktan sonra bir daha 3 puan yüzü görememişti. Tabiri caizse ‘saatli bomba gibi’ olan Çayırova Fatihspor, 7.hafta maçında konuk ettiği Başiskele Damlar’a patladı.

KAMİLÇELEBİ’DEN HAT-TRİCK

Şekerpınar Stadı’ndaki mücadelede müthiş bir 90 dakika çıkartan Çayırova ekibi, Hüseyin Kamilçelebi’nin hat-trick yaptığı müsabakada rakibini 5-0 gibi çarpıcı bir skorla mağlup ederek kötü gidişine ‘dur’ dedi. Erdi’nin de 3 asistle oynadığı karşılaşmada Çayırova Fatih’in diğer gollerini Şafak ve Alperen attı. Puanını 8’e çıkartan Çayırova Fatihspor gelecek hafta Halıdere’ye konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.