Fatih’de Ebeler haftası kutlandı!

Gebze 23.04.2019 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Fatih’de Ebeler haftası kutlandı!

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde 21-28 Nisan Ebeler Haftası pasta kesilerek kutlandı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde 21-28 Nisan Ebeler Haftası pasta kesilerek kutlandı. Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Nalbant ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ferhat Yücel tarafından Fatih Devlet Hastanesi’nde görev yapan ebeler yerlerinde ziyaret edilerek, 21-28 Nisan Ebeler Haftası pasta kesilerek kutlandı. Başhekim Gökhan Nalbant, “En önemli varlıklarımız olan çocuklarımızın hayata adım atarken ilk ellerinden tutan yine onlardır. İnsanlık tarihi kadar köklü bir geçmişe sahip ebelik mesleği, geçmişte olduğu gibi bugün de, ülke sağlık sistemimizin en önemli bölümünü teşkil etmektedir. İnsanlık tarihi kadar köklü bir geçmişe sahip ebelik mesleği, geçmişte olduğu gibi bugün de, ülke sağlık sistemimizin; birinci basamak sağlık hizmetlerinde, hastanelerimizde ve diğer sağlık kurumlarımızda vazgeçilmez unsurlarından birisi olmuştur. Koruyucu anne ve çocuk sağlığı hizmetleri ile birlikte doğum öncesi ve doğum sonrası annenin takibi, gerekli bakım ve eğitimin verilmesi, doğumların yaptırılması, riskli doğumların teşhisi ve sağlık kurumlarına sevki gibi bu hizmetlerin ülke geneline sunulmasında ebelerin üstlendiği görev takdire şayandır" dedi. Ebeleri tebrik eden Nalbant, “Çocuklarımızın dünyaya sağlıklı bir biçimde gözlerini açmasında kutsal bir vazife icra eden, anne ve bebek sağlığının en temel koruyucusu olarak gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan tüm ebelerimizin 21-28 Nisan Ebeler Haftası'nı kutlarım.”dedi.
Gebze Fatih Devlet Hastanesinde 21-28 Nisan Ebeler Haftası pasta kesilerek kutlandı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde 21-28 Nisan Ebeler Haftası pasta kesilerek kutlandı.

Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Nalbant ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ferhat Yücel tarafından Fatih Devlet Hastanesi’nde görev yapan ebeler yerlerinde ziyaret edilerek, 21-28 Nisan Ebeler Haftası pasta kesilerek kutlandı. Başhekim Gökhan Nalbant, “En önemli varlıklarımız olan çocuklarımızın hayata adım atarken ilk ellerinden tutan yine onlardır. İnsanlık tarihi kadar köklü bir geçmişe sahip ebelik mesleği, geçmişte olduğu gibi bugün de, ülke sağlık sistemimizin en önemli bölümünü teşkil etmektedir. İnsanlık tarihi kadar köklü bir geçmişe sahip ebelik mesleği, geçmişte olduğu gibi bugün de, ülke sağlık sistemimizin; birinci basamak sağlık hizmetlerinde, hastanelerimizde ve diğer sağlık kurumlarımızda vazgeçilmez unsurlarından birisi olmuştur. Koruyucu anne ve çocuk sağlığı hizmetleri ile birlikte doğum öncesi ve doğum sonrası annenin takibi, gerekli bakım ve eğitimin verilmesi, doğumların yaptırılması, riskli doğumların teşhisi ve sağlık kurumlarına sevki gibi bu hizmetlerin ülke geneline sunulmasında ebelerin üstlendiği görev takdire şayandır" dedi. Ebeleri tebrik eden Nalbant, “Çocuklarımızın dünyaya sağlıklı bir biçimde gözlerini açmasında kutsal bir vazife icra eden, anne ve bebek sağlığının en temel koruyucusu olarak gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan tüm ebelerimizin 21-28 Nisan Ebeler Haftası'nı kutlarım.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.