Fatih Devlet Hastanesi Yalanladı

Gebze 07.02.2018 - 20:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Fatih Devlet Hastanesi Yalanladı

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde yapılan yazılı basın açıklamasında, bazı internet haber sitelerinde çıkan ‘Gebze Fatih Devlet Hastanesi personel alacak’ haberlerinin tamamen asılsız olduğu ifade edildi. Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne personel alınacağı yönündeki haberlerle ilgili olarak hastane yönetimi yazılı bir basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada, “Bazı internet sitelerinde Gebze Fatih Devlet Hastanesi personel alacak başlığı altında çıkan haberlerin tamamen asılsız. İçinde bulunduğumuz süreçte hastanemiz tarafından böyle bir personel alımının yapılmayacak. Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilecek personelin kanunlarda ve kanun hükmünde kararnamelerde belirtilen esaslara göre yapılacak. Bu şekilde çıkan asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini tüm kamuoyu ile paylaşır saygılarımızı sunarız.” denildi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde yapılan yazılı basın açıklamasında, bazı internet haber sitelerinde çıkan ‘Gebze Fatih Devlet Hastanesi personel alacak’ haberlerinin tamamen asılsız olduğu ifade edildi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne personel alınacağı yönündeki haberlerle ilgili olarak hastane yönetimi yazılı bir basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada, “Bazı internet sitelerinde Gebze Fatih Devlet Hastanesi personel alacak başlığı altında çıkan haberlerin tamamen asılsız. İçinde bulunduğumuz süreçte hastanemiz tarafından böyle bir personel alımının yapılmayacak. Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilecek personelin kanunlarda ve kanun hükmünde kararnamelerde belirtilen esaslara göre yapılacak. Bu şekilde çıkan asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini tüm kamuoyu ile paylaşır saygılarımızı sunarız.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.