19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Fatih Devlet’te EKG eğitimi!

Gebze 01.03.2019 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Fatih Devlet’te EKG eğitimi!

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde Ocak ve Şubat aylarında EKG Okuma eğitimi düzenlendi. Dr. Adil Gündoğan tarafından verilen eğitimlere Darıca ve Gebze bölgesindeki aile hekimleri ile hastanemiz acil servisinde görevli hekim ve hemşireler olmak üzere, toplamda 121 hekim ve sağlık personeli katılım gösterdi. EKG’nin sistematik olarak analiz edilmesi, sinüs ritmi ve ileti bozukluklarının tanılanması, EKG yorumlamada dikkat edilecek noktaları detaylarıyla aktaran Dr. Adil Gündoğan’a, eğitim programının sonunda, verdiği önemli bilgilerden dolayı plaket takdim edilirken, eğitime katılan hekim ve sağlık personeline de katılım belgeleri verildi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde Ocak ve Şubat aylarında EKG Okuma eğitimi düzenlendi.

Dr. Adil Gündoğan tarafından verilen eğitimlere Darıca ve Gebze bölgesindeki aile hekimleri ile hastanemiz acil servisinde görevli hekim ve hemşireler olmak üzere, toplamda 121 hekim ve sağlık personeli katılım gösterdi.

EKG’nin sistematik olarak analiz edilmesi, sinüs ritmi ve ileti bozukluklarının tanılanması, EKG yorumlamada dikkat edilecek noktaları detaylarıyla aktaran Dr. Adil Gündoğan’a, eğitim programının sonunda, verdiği önemli bilgilerden dolayı plaket takdim edilirken, eğitime katılan hekim ve sağlık personeline de katılım belgeleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.