Fatih Devlette Acil Durum Tatbikatları Yapıldı

Gebze 24.10.2018 - 16:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Fatih Devlette Acil Durum Tatbikatları Yapıldı

Hastane Afet Planı (HAP) kapsamında Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde masa başı tatbikatı ve kırmızı kod tatbikatı yapıldı.

Sivil Savunma Birimi tarafından organize edilen tatbikatlarda; afet ve acil durumlarda nasıl hareket edileceği, acil durum planlarının uygulanabilirliği, hastanenin tıbbi, fiziksel kapasite ve yeteneklerini nasıl verimli kullanabilecekleri konusunda oluşturulan senaryolar uygulandı. İdareciler, hastane afet yönetiminde görev yapan personel ve hastane afet  planında (HAP) görevlendirilen tüm birim sorumlularının katılımı ile gerçekleşen tatbikatlar dün masa başı tatbikatıyla başlarken bugün de kırmızı ve sarı kod tatbikatlarıyla devam etti. Oldukça verimli geçen tatbikatların sonunda konuşan Gebze Fatih Devlet  Hastanesi Başhekimi  Uzm.Dr. Gökhan NALBANT; "Hastanede olabilecek afet ve acil durumlarda hazırlıklı olunması büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple hastanemizde belirli aralıklarla afet ve acil eylem tatbikatları gerçekleştiriyoruz. Güvenliğimiz için her zaman hazırlıklı olmak zorundayız. Hastane yönetimi olarak oldukça başarılı ve öğretici geçen, aynı zamanda farkındalık oluşturan tatbikatta görev alan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.
Hastane Afet Planı (HAP) kapsamında Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde masa başı tatbikatı ve kırmızı kod tatbikatı yapıldı.

Sivil Savunma Birimi tarafından organize edilen tatbikatlarda; afet ve acil durumlarda nasıl hareket edileceği, acil durum planlarının uygulanabilirliği, hastanenin tıbbi, fiziksel kapasite ve yeteneklerini nasıl verimli kullanabilecekleri konusunda oluşturulan senaryolar uygulandı. İdareciler, hastane afet yönetiminde görev yapan personel ve hastane afet  planında (HAP) görevlendirilen tüm birim sorumlularının katılımı ile gerçekleşen tatbikatlar dün masa başı tatbikatıyla başlarken bugün de kırmızı ve sarı kod tatbikatlarıyla devam etti.

Oldukça verimli geçen tatbikatların sonunda konuşan Gebze Fatih Devlet  Hastanesi Başhekimi  Uzm.Dr. Gökhan NALBANT; "Hastanede olabilecek afet ve acil durumlarda hazırlıklı olunması büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple hastanemizde belirli aralıklarla afet ve acil eylem tatbikatları gerçekleştiriyoruz. Güvenliğimiz için her zaman hazırlıklı olmak zorundayız. Hastane yönetimi olarak oldukça başarılı ve öğretici geçen, aynı zamanda farkındalık oluşturan tatbikatta görev alan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.