Fatma Şahin'den provokasyon uyarısı!

21.08.2016 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Fatma Şahin'den provokasyon uyarısı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, resmi sosyal medya hesabından 'provokasyona gelme' hashtagi ile uyarıda bulundu.

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, resmi Twitter adresinden, 'provokasyona gelme' hashtagi ile uyarıda bulundu. Şahin, paylaşımında, "Kime hizmet ettiği belirsiz teröristler #Gaziantep'ime saldırdı. Başımız sağolsun. Sayın valimiz net bilgileri verecektir" paylaşımını yaptı. Şahin ardından yaptığı yorumda ise, "Bugüne kadar milli iradeyi gasp etmeye çalışanlar hep başarısız, pişman oldular. Bu sefer de olacaklar. Milletimizin kalbi rahat olsun" ifadelerini kullandı. Öte yandan Gaziantep'teki bombalı terör saldırısının ardından ölü ve yaralıların getirildiği Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne vatandaşlar akın etti. Büyük bir acının yaşandığı hastane önünde bir grup Türk Bayrağı açarak şehitler ölmez sloganları attı. Grubun açtığı Türk bayrağı almaya çalışan başka vatandaşlar ile grup arasında tartışma başladı. Hastanede bekleyen polis ekipleri araya girerek, provokasyonu önlemeye çalıştı. Tartışan grupları engelleyemeyen polis, havaya ateş açarak grubu dağıtmayı başardı 
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, resmi sosyal medya hesabından 'provokasyona gelme' hashtagi ile uyarıda bulundu.
Fatma Şahin'den provokasyon uyarısı!

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, resmi Twitter adresinden, 'provokasyona gelme' hashtagi ile uyarıda bulundu. Şahin, paylaşımında, "Kime hizmet ettiği belirsiz teröristler #Gaziantep'ime saldırdı. Başımız sağolsun. Sayın valimiz net bilgileri verecektir" paylaşımını yaptı. Şahin ardından yaptığı yorumda ise, "Bugüne kadar milli iradeyi gasp etmeye çalışanlar hep başarısız, pişman oldular. Bu sefer de olacaklar. Milletimizin kalbi rahat olsun" ifadelerini kullandı.


Öte yandan Gaziantep'teki bombalı terör saldırısının ardından ölü ve yaralıların getirildiği Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne vatandaşlar akın etti. Büyük bir acının yaşandığı hastane önünde bir grup Türk Bayrağı açarak şehitler ölmez sloganları attı. Grubun açtığı Türk bayrağı almaya çalışan başka vatandaşlar ile grup arasında tartışma başladı. Hastanede bekleyen polis ekipleri araya girerek, provokasyonu önlemeye çalıştı. Tartışan grupları engelleyemeyen polis, havaya ateş açarak grubu dağıtmayı başardı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.