19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Fenerbahçe için geldi!

Spor 30.09.2020 - 17:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Fenerbahçe için geldi!

Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala forvet takviyesi için girişimlerini hızlandıran Fenerbahçe, aradığı ismi Süper Lig'de buldu! Ze Luis transferini sonuçlandıramayan sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla başarılı bir performans sergileyen Erol Bulut'un eski öğrencisi Papiss Cisse'de karar kıldı.  İSTANBUL'DA KRİTİK GÖRÜŞME Sarı-lacivertli kulüp, Senegalli golcüyü transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul'a getirirken, anlaşma sağlanması halinde 35 yaşındaki forvetle resmi sözleşme imzalanacak.  .

Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala forvet takviyesi için girişimlerini hızlandıran Fenerbahçe, aradığı ismi Süper Lig'de buldu! Ze Luis transferini sonuçlandıramayan sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla başarılı bir performans sergileyen Erol Bulut'un eski öğrencisi Papiss Cisse'de karar kıldı. 

İSTANBUL'DA KRİTİK GÖRÜŞME

Sarı-lacivertli kulüp, Senegalli golcüyü transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul'a getirirken, anlaşma sağlanması halinde 35 yaşındaki forvetle resmi sözleşme imzalanacak.  .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.