Fenerbahçe ile dostça 1-1

Spor 31.07.2015 - 13:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Fenerbahçe ile dostça 1-1

Sezonun ilk hazırlık maçında Fenerbahçe’nin U19 takımını ağırlayan Gebzespor rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Gebzespor sezonun ilk hazırlık maçında evinde ağırladığı Fenerbahçe’nin U19 takımı ile 1-1 berabere kaldı. Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan maçı Yavuz Aydemir yönetti. Aydemir’in yardımcılıklarını Eyyüp Çetinkaya ve Rıfat Demir yaptı. Gebzespor Teknik Direktörü Maksut Ünlü iki devrede tüm oyuncularına yer verirken ilk yarısı golsüz sona eren müsabakada Fenerbahçe’nin golünü 88’nci dakikada Recep Coşkun, Gebzespor’un golünü 90’ncı dakikada Yunus Emre kaydetti. Karşılaşmayı kısa bir süre Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan da izledi. Havanın sıcaklığı ve hazırlık maçı olmasına karşın bini aşkın Gebzespor taraftarı takımını destekledi.  GOLLER SON İKİ DAKİKADA GELDİ Gebzespor’da 21. dakikada Emre, 25. dakikada Kasım Fenerbahçe’de ise 19. dakikada Görkem net pozisyonlardan yararlanamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya başlarken her iki takımda tüm futbolcularını değiştirdiler. İkinci yarıda da karşılıklı ataklar şeklinde geçen maç 0-0 berabere biteceği sanılırken 88. dakikada Fenerbahçe’de Yusuf’un pasını değerlendiren Recep Coşkun takımını 1-0 öne geçirdi. Santranın yapılmasının ardından Gebzespor atağında orta sahadan topu kapan Yunus Emre kaleciyi de çalımlayarak skoru 1-1’e getirdi. Maçta başka gol olmayınca her iki takım sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. TÜM FUTBOLCULAR OYNADI Gebzespor ilk yarıya Nihat, Ali, Bilal, Ramazan, Erdi, Muhammed, Ömer Faruk, Musa, Emre, Recep Serkan ve Kasım’dan oluşan 11 ile çıktı. İkinci yarıda oyuna Serhat, Rafet, Halil, Ömer, Kutsal, Mehmet, Muammer, Yunus Emre, Abdullah ve Ercan dahil oldu. Teknik Direktör Maksut Ünlü ilk hazırlık maçında tüm futbolcularına şans tanıdı. Gebzespor sezonun ikinci hazırlık maçını önümüzdeki pazartesi günü akşamı 3’ncü Lig ekiplerinden Bursa temsilcisi Orhangazispor ile oynayacak.  Gebzespor maçın ikinci yarısında daha etkili bir futbol sergilerken özellikle 62 ile 65’nci dakikalar arasında kurduğu baskıyla üç pozisyon birden buldu. İkinci yarıda oyuna dahil olan Ercan’ın oluşturduğu üç pozisyondan birinde menekşeler boş kaleye de ıskaladı. Gayet dostane bir havada geçen maçta Fenerbahçe U19 takımı Gebze’ye Gebzesporlu eski futbolcu, Teknik Direktör Hasan Özdemir, Yardımcı antrenör Sinan Aydın, masör Serdar Demirci, malzemeci Ahmet Yanık ve kaleci antrenörü Kerim Hasankeskin ile geldi. Fenerbahçe’de kafile başkanlığını ise Furkan Şükürcü yaptı.  PUSULA’DA DOSTLUK YEMEĞİ Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve yönetimi maçın ardından Fenerbahçe kafilesini Pusula Kafe’nin ev sahipliğini yaptığı dostluk yemeğinde ağırladı.  
Sezonun ilk hazırlık maçında Fenerbahçe’nin U19 takımını ağırlayan Gebzespor rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Gebzespor sezonun ilk hazırlık maçında evinde ağırladığı Fenerbahçe’nin U19 takımı ile 1-1 berabere kaldı. Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan maçı Yavuz Aydemir yönetti. Aydemir’in yardımcılıklarını Eyyüp Çetinkaya ve Rıfat Demir yaptı. Gebzespor Teknik Direktörü Maksut Ünlü iki devrede tüm oyuncularına yer verirken ilk yarısı golsüz sona eren müsabakada Fenerbahçe’nin golünü 88’nci dakikada Recep Coşkun, Gebzespor’un golünü 90’ncı dakikada Yunus Emre kaydetti. Karşılaşmayı kısa bir süre Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan da izledi. Havanın sıcaklığı ve hazırlık maçı olmasına karşın bini aşkın Gebzespor taraftarı takımını destekledi. 

GOLLER SON İKİ DAKİKADA GELDİ

Gebzespor’da 21. dakikada Emre, 25. dakikada Kasım Fenerbahçe’de ise 19. dakikada Görkem net pozisyonlardan yararlanamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya başlarken her iki takımda tüm futbolcularını değiştirdiler. İkinci yarıda da karşılıklı ataklar şeklinde geçen maç 0-0 berabere biteceği sanılırken 88. dakikada Fenerbahçe’de Yusuf’un pasını değerlendiren Recep Coşkun takımını 1-0 öne geçirdi. Santranın yapılmasının ardından Gebzespor atağında orta sahadan topu kapan Yunus Emre kaleciyi de çalımlayarak skoru 1-1’e getirdi. Maçta başka gol olmayınca her iki takım sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

TÜM FUTBOLCULAR OYNADI

Gebzespor ilk yarıya Nihat, Ali, Bilal, Ramazan, Erdi, Muhammed, Ömer Faruk, Musa, Emre, Recep Serkan ve Kasım’dan oluşan 11 ile çıktı. İkinci yarıda oyuna Serhat, Rafet, Halil, Ömer, Kutsal, Mehmet, Muammer, Yunus Emre, Abdullah ve Ercan dahil oldu. Teknik Direktör Maksut Ünlü ilk hazırlık maçında tüm futbolcularına şans tanıdı. Gebzespor sezonun ikinci hazırlık maçını önümüzdeki pazartesi günü akşamı 3’ncü Lig ekiplerinden Bursa temsilcisi Orhangazispor ile oynayacak. 

Gebzespor maçın ikinci yarısında daha etkili bir futbol sergilerken özellikle 62 ile 65’nci dakikalar arasında kurduğu baskıyla üç pozisyon birden buldu. İkinci yarıda oyuna dahil olan Ercan’ın oluşturduğu üç pozisyondan birinde menekşeler boş kaleye de ıskaladı. Gayet dostane bir havada geçen maçta Fenerbahçe U19 takımı Gebze’ye Gebzesporlu eski futbolcu, Teknik Direktör Hasan Özdemir, Yardımcı antrenör Sinan Aydın, masör Serdar Demirci, malzemeci Ahmet Yanık ve kaleci antrenörü Kerim Hasankeskin ile geldi. Fenerbahçe’de kafile başkanlığını ise Furkan Şükürcü yaptı. 

PUSULA’DA DOSTLUK YEMEĞİ

Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve yönetimi maçın ardından Fenerbahçe kafilesini Pusula Kafe’nin ev sahipliğini yaptığı dostluk yemeğinde ağırladı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.