19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Fenerbahçe Mourinho'nun TAMAM demesini bekliyor

Spor 13.12.2016 - 21:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Fenerbahçe Mourinho'nun TAMAM demesini bekliyor

Fenerbahçe' Kırmızı Şeytanların hocası Mourinho'dan TAMAM demesini bekliyor

Fenerbahçe, hücuma yönelik transfer için Manchester United'lı Memphis Depay için fırsat kolluyor. Kırmızı Şeytanların hocası Mourinho transfere tamam derse yıldız oyuncu Türkiye'ye gelecek.Fenerbahçe'nin, Manchester United'da forma şansı bulmakta zorlanan Hollandalı kanat oyuncusu Memphis Depay için resmi teklifini ilettiği öne sürüldü. SON SÖZ MOURİNHO'DA Bleacher Report'ta yer alan haberde; Fenerbahçe'nin Ocak ayında kiralamak için Manchester United'a teklifini verdiği, bu transfer için sözün Jose Mourinho'da olduğu ifade edildi. İki kulüp arasında iyi ilişkiler olduğu vurgulanırken, İngiliz kulübü yetkililerin, Depay'ın daha çok forma giyebilmesi adına Fenerbahçe'ye kiralanmasına sıcak baktıkları bilgisi verildi. Dick Advocaat'ın ise Fenerbahçe'de Robin van Persie'den başka çok fazla hücum silahı olmadığı kaydedildi. ADVOCAAT DÖNEMİNDE PROFESYONEL OLDU! Temmuz 2015'te 34 milyon euroya PSV Eindhoven'dan Manchester United'a transfer olan Memphis Depay, Dick Advocaat döneminde profesyonel olarak Hollanda ekibinde forma giymeye başlamıştı. Memphis Depay, bu sezon Premier Lig'de toplam 7 maçta yalnızca 134 dakika forma şansı bulabildi.
Fenerbahçe' Kırmızı Şeytanların hocası Mourinho'dan TAMAM demesini bekliyor

Fenerbahçe, hücuma yönelik transfer için Manchester United'lı Memphis Depay için fırsat kolluyor. Kırmızı Şeytanların hocası Mourinho transfere tamam derse yıldız oyuncu Türkiye'ye gelecek.Fenerbahçe'nin, Manchester United'da forma şansı bulmakta zorlanan Hollandalı kanat oyuncusu Memphis Depay için resmi teklifini ilettiği öne sürüldü.

SON SÖZ MOURİNHO'DA

Bleacher Report'ta yer alan haberde; Fenerbahçe'nin Ocak ayında kiralamak için Manchester United'a teklifini verdiği, bu transfer için sözün Jose Mourinho'da olduğu ifade edildi. İki kulüp arasında iyi ilişkiler olduğu vurgulanırken, İngiliz kulübü yetkililerin, Depay'ın daha çok forma giyebilmesi adına Fenerbahçe'ye kiralanmasına sıcak baktıkları bilgisi verildi.

Dick Advocaat'ın ise Fenerbahçe'de Robin van Persie'den başka çok fazla hücum silahı olmadığı kaydedildi.

ADVOCAAT DÖNEMİNDE PROFESYONEL OLDU!

Temmuz 2015'te 34 milyon euroya PSV Eindhoven'dan Manchester United'a transfer olan Memphis Depay, Dick Advocaat döneminde profesyonel olarak Hollanda ekibinde forma giymeye başlamıştı. Memphis Depay, bu sezon Premier Lig'de toplam 7 maçta yalnızca 134 dakika forma şansı bulabildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.